Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nimeni nu îl poate opri pe Messi din a câştiga un al şaptelea Balon de Aur! Presa internaţională anunţă deja un nou triumf pentru argentinian

Nimeni nu îl poate opri pe Messi din a câştiga un al şaptelea Balon de Aur! Presa internaţională anunţă deja un nou triumf pentru argentinian

Lionel Messi

Comentarii

Mai multe publicaţii din presa internaţională îl anunţă deja pe Messi ca favorit la Balonul de Aur, după prestaţiile de senzaţie reuşite la Copa America.

Lionel Messi a avut un sezon senzaţional cu Barcelona şi Argentina, ridicând Cupa Spaniei şi Copa America. Micuţul argentinian a fost crucial pentru ambele echipe şi le-a condus către două triumfuri importante, deşi Barca nu a avut parte de cel mai bun sezon, mai ales la standardele sale.

Nimeni nu îl poate opri pe Messi din a câştiga un al şaptelea Balon de Aur!

Mundo Deportivo anunţă că Messi este deja favorit la Balonul de Aur. France Football, Voetbal, din Olanda, Gazzetta dello Sport şi publicaţia spaniolă Marca susţin că starul argentinian va ridica al şaptelea Balon d'Or la începutul anului viitor.

Motivele sunt unele bine întemeiate. Argentinianul a fost desemnat cel mai valoros jucător de la Copa America, după ce a marcat cele mai multe goluri, patru, şi a oferit cele mai multe pase decisive, cinci, la turneul final. În La Liga, Messi a fost din nou golgheter, cu 30 de reuşite, în timp ce în finala Cupei Spaniei a marcat de două ori.

Raheem Sterling, Giorgio Chiellini, Kevin De Bruyne, Neymar, Kylian Mbappé, Jorginho şi N'golo Kante sunt printre ceilalţi favoriţi la marele trofeu, însă Messi are clar prima şansă, în urma verii incredibile pe care a avut-o. După un prim trofeu internaţional cu Argentina, la 34 de ani, Messi poate fi desemnat cel mai bun jucător din lume, pentru a şaptea oară.

Afla mai multe despre: lionel messiargentinabalonul de aurcopa americamessi balon de aur 

viewscnt
Articole similare