Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nimeni nu se aştepta la asta! Ce naţională va antrena Fernando Santos, la un an şi jumătate după ce s-a despărţit de Portugalia

Nimeni nu se aştepta la asta! Ce naţională va antrena Fernando Santos, la un an şi jumătate după ce s-a despărţit de Portugalia
Comentarii

Antrenorul portughez Fernando Santos a fost numit miercuri în funcţia de selecţioner al naţionalei din Azerbaidjan, a anunţat federaţia azeră într-un comunicat publicat pe propriul site.

La două luni după ce a fost demis de la conducerea echipei turce Beşiktaş Istanbul, antrenorul lusitan Fernando Santos (69 de ani) a revenit pe banca tehnică a unei echipe naţionale. El va conduce naţionala din Azerbaidjan şi are sarcina de a califica echipa azeră la primul turneu final al unei competiţii majore din istoria sa.

Azerbaidjan se află în divizia a treia a Ligii Naţiunilor, care va începe în septembrie. Azerii vor juca într-o grupă alături de Suedia, Estonia şi Slovacia.

Pentru Fernando Santos, Azerbaidjanul este a patra selecţionată naţională pe care o va conduce, după Grecia (2010-2014), Portugalia (2014-2022) şi Polonia (2023).

El a cucerit titlul european cu Portugalia, în 2016, iar anul trecut a fost demis de la cârma naţionalei poloneze după numai şase meciuri (3 victorii şi 3 înfrângeri)

Afla mai multe despre: fotbal internaţionalfernando santos 

viewscnt
Articole similare