You are here:

Nimeni nu se aştepta la asta! Mihai Teja a semnat cu o echipă cu cinci titluri de campioană în palmares. Revenire total surprinzătoare pentru antrenor

Nimeni nu se aştepta la asta! Mihai Teja a semnat cu o echipă cu cinci titluri de campioană în palmares. Revenire total surprinzătoare pentru antrenor

Fotbal internațional

Comentarii

Mihai Teja este noul antrenor al lui Vejle, echipă ce evoluează în prima ligă din Danemarca.

Directorul sportiv al Vejle Boldklub, Marius Adrian Nicolae fostul manager al lui Dinamo, îl cunoaşte bine pe Mihai Teja.

”În situaţia dificilă în care se află Vejle Boldklub, odată cu demisia lui Ivans Prelec de săptămâna trecută, înlocuirea unei echipe de antrenori este o provocare în ceea ce priveşte momentul.

Din fericire, îl cunosc pe Mihai Teja din fotbalul românesc, unde a ajutat cu succes cluburi aflate în probleme similare şi unde nu a existat aceeaşi infrastructură pe care o avem noi aici la Vejle Boldklub.

Ştiu că atât pentru fanii Vejle, cât şi pentru fotbalul danez, un român necunoscut nu este atât de interesant, sau o soluţie pe care ţi-ai fi imaginat-o. La fel s-a spus şi atunci când Constantin Gâlcă a venit la club”.

Antrenorul principal Mihai Teja îşi preia imediat funcţia şi aduce cu el la Vejle Boldklub doi asistenţi.

Antrenorul secund Dragoş Militaru, care la începutul acestui an a petrecut şase săptămâni la Vejle Boldklub ca parte a licenţei sale P şi, prin urmare, cunoaşte echipa şi clubul, şi preparatorul fizic, argentinianul Juan Francisco Gomez, care a făcut parte anterior din personalul lui Diego Simeone la clubul spaniol La Liga Atlético Madrid.

Misiune aproape imposibilă pentru Mihai Teja în Danemarca. Linia de clasament a lui Vejle este înfiorătoare

Mihai Teja (46 de ani) este la prima experienţă de antrenor în străinătate, după ce a pregătit următoarele echipe: ”U” Cluj, România U21, Dinamo, Pandurii, Gaz Metan, FCSB, Politehnica Iaşi, Voluntari şi FC Botoşani.

Cu toate acestea, Vejle pare condamnată în acest sezon la retrogradare. Fosta echipă a lui Costel Gâlcă este pe ultimul loc în Danemarca, şi cu un bilanţ teribil: 0 victorii, 0 egaluri şi nouă înfrângeri după nouă partide.

Vejle are cinci titluri de campioană, cucerite în 1951, 1971, 1972, 1978 şi 1984. 

 

Afla mai multe despre: mihai tejavejle 

viewscnt
Articole similare