You are here:

Nimic nu e întâmplător! Bergodi, start perfect la Craiova. Italianul a debutat excelent şi la FCSB, dar şi la Rapid!

Nimic nu e întâmplător! Bergodi, start perfect la Craiova. Italianul a debutat excelent şi la FCSB, dar şi la Rapid!
Comentarii

Cristiano Bergodi are cinci victorii din cinci meciuri la U Craiova. Un start de care s-a mai bucurat în România şi atunci când a preluat echipa lui Gigi Becali.

Italianul Cristiano Bergodi este un nume deja foarte cunoscut în fotbalul de la noi şi omul de care se leagă speranţele fanilor olteni la titlu. Cu excepţia aventurii sale în România, Bergodi are 14 meciuri ca antrenor în Serie A şi 101 meciuri ca antrenor în Serie B din Italia.

Acum, Cristiano Bergodi a debutat perfect la U Craiova, cu cinci victorii din cinci meciuri. 2-1 cu Astra, Botoşani, Gaz Metan şi FCSB şi 3-2 la CFR Cluj. Cinci victorii din cinci meciuri, 11 goluri marcate şi 6 primite. Acesta este startul lui Cristiano Bergodi la Universitatea Craiova.

Bergodi a început la fel de bine şi la FCSB

Puţină lume îşi mai aduce aminte că italianul a început la fel de bine şi la echipa lui Gigi Becali.

Cu italianul pe banca tehnică, gruparea roş-albastră a bifat tot cinci victorii în primele cinci meciuri. FCSB-ul lui Bergodi a câştigat dubla manşă cu Ujpest (2-0 şi 2-1), a bătut Ceahlăul în prima etapă (2-0) şi apoi a înregistrat o altă dublă victorie în Cupele Europene.

Bergodi a fost demis după un scandal cu Gigi Becali, după numai 13 meciuri. Câştigase 9 dintre ele, şi pierduse doar două!

Parcurs excelent şi în primul mandat la Rapid

Italianul a condus între iulie 2007 şi octombrie 2007 şi gruparea din Giuleşti. A fost primul său mandat în Giuleşti, acolo unde a revenit în aprilie 2015

A plecat de la Rapid după numai 9 meciuri, dar atenţie, nu a pierdut niciunul! Au fost doar patru remize în care Rapid nu a trecut de Gloria Buzău, Gloria Bistriţa, Poli Timişoara şi Steaua Bucureşti pe atunci.

Cristiano Bergodi pe banca granzilor din Liga 1 (U Craiova, FCSB, Rapid de două ori şi CFR Cluj)

  • - 59 de meciuri ca antrenor al celor patru granzi
  • - 32 de victorii a obţinut italianul la cârma lor
  • - 94 de goluri au marcat echipele sub comanda antrenorului italian
  • - 10 este numărul înfrângerilor suferite de Cristiano Bergodi la cârma celor patru granzi

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare