Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nistor critică ofensiva lui Dinamo: "Trebuie să încercăm să marcăm cât mai multe goluri". Ce spune despre Alibec

Nistor critică ofensiva lui Dinamo: "Trebuie să încercăm să marcăm cât mai multe goluri". Ce spune despre Alibec

Superliga

Comentarii

În urma meciului pierdut cu Astra Giurgiu, căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, a lansat critici către ofensiva "câinilor". În schimb, doar cuvinte de laudă pentru Denis Alibec.

"Păcat că nu marcăm când avem acele şanse uriaşe. E inadmisibil la nivelul ăsta să ai atâtea ocazii şi să înscri un singur gol. E inadmisibil. Păcat că ne creem foarte multe ocazii, dar nu băgăm mingea în poartă. Trebuie să încercăm să marcăm cât mai multe goluri, când avem ocazii... Ei în prima ocazie au avut o ocazie, ne-au dat un gol. Noi am avut trei ocazii, nu am dat niciun gol. Florin Bratu nu poate să mai intre pe teren să bage mingea în poartă", a spus Dan Nistor la flash interivul de după meci. 

Mijlocaşul dorit insistent de FCSB îşi face datoria de căpitan şi vine cu sfaturi pentru mai tinerii jucători ai lui Dinamo. "Eu încerc să le spun cât mai multe lucruri, să îi învăţ de bine. Sunt foarte mulţi tineri, trebuie să înveţe. Anul trecut au jucat destul de multe meciuri în play-out, dar acum este alt campionat şi trebuie să acumulăm puncte, pentru că etapele trec. Nu acumulăm puncte şi ne depărtăm de obiectiv". 

La final, Dan Nistor nu a uitat să îl laude pe Denis Alibec pentru meciul foarte bun făcut. "Îl felicit. Cred că este cel mai bun vârf din România la ora actuală". 

Afla mai multe despre: dan nistorcriticaalibecdinamoastradefensivaflorin bratu 

viewscnt
Articole similare