You are here:

Nistor şi Salomao la FCSB? Reacţia lui Gigi Becali lasă loc de interpretări

Nistor şi Salomao la FCSB? Reacţia lui Gigi Becali lasă loc de interpretări

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a devenit oficial noul antrenor al lui Dinamo, iar imediat au început speculaţiile privind modul în care "Puriul" îşi va contura lotul în perioada de transferuri din iarnă.

Au apărut informaţii că Rednic ar fi dispus să renunţe la doi dintre cei mai buni jucători ai echipei - Dan Nistor şi Diogo Salomao, în condiţiile în care cu banii obţinuţi în schimbul lor ar putea aduce jucători pe mai multe posturi.

Coincidenţă sau nu, Nistor şi Salomao sunt cei doi jucători remarcaţi recent de patronul FCSB, Gigi Becali, iar acesta a comentat posibilitatea de a-i transfera.

Becali s-a rezumat să spună doar că-i consideră valoroşi pe cei doi, precizând că nu vrea să spună mai multe pentru a nu-i deranja pe oficialii din tabăra rivalei.

"(n.r. Nistor şi Salomao) Sunt doi jucători valoroşi! De ce să facem iar speculaţii? Nu vreau să mai supăr pe nimeni. Dar ei sunt doi jucători valoroşi. Din ce am văzut la naţională la cine să mă uit în afară de Răzvan Marin? Nu vorbesc de jucătorii lui Gică Hagi (n.r. Drăguş şi Tudor Băluţă), că nu vreau să-l supăr. De Marin zic, da", a declarat Gigi Becali la ProX.

Afla mai multe despre: salomaonistordinamofcsbbecali 

viewscnt
Articole similare