You are here:

No Messi, no party! Fanii lui Chicago Fire vor primi compensaţii dacă Messi nu va evolua pentru Inter Miami la meciul direct

No Messi, no party! Fanii lui Chicago Fire vor primi compensaţii dacă Messi nu va evolua pentru Inter Miami la meciul direct

Campionate

Comentarii

Echipa Chicago Fire din MLS a anunţat, vineri, că, în cazul în care Lionel Messi nu va evolua pentru Inter Miami în meciul din 1 septembrie, fanii vor primi diverse compensaţii.

Chicago Fire speră săi umple stadionul cu o capacitate de 62.000 de locuri pentru vizita rivalilor din Miami şi a tuturor vedetelor lor. Dar fanii sunt acum îngrijoraţi de absenţa lui Messi, care s-a accidentat la glezna dreaptă în timpul finalei Copa America.

După accidentare, cel care a câştigat de opt ori Ballon d'Or a anunţat că va rata două meciuri din MLS. El ar urma să fie apt pentru meciul cu Chicago.

Dacă argentinianul nu va putea juca, fanii vor primi o compensaţie parţială sub diverse forme, inclusiv o reducere de 100 de dolari la bilete pentru cel puţin alte două meciuri.

Pentru meciul cu Miami, Chicago Fire a planificat o serie de evenimente, inclusiv un concert susţinut de Jason Derulo.

Afla mai multe despre: leo messiinter miamicompensatiichicago firemls 

viewscnt
Articole similare