You are here:

Noapte agitată în Bucureşti! Fanii Stelei au vrut să-i atace pe suporterii FCSB, după meciul campioanei cu UTA. Amenzi uriaşe pentru membrii Peluzei Sud

Noapte agitată în Bucureşti! Fanii Stelei au vrut să-i atace pe suporterii FCSB, după meciul campioanei cu UTA. Amenzi uriaşe pentru membrii Peluzei Sud

Steaua

Comentarii

Jandameria Bucureşti a anunţat că au fost aplicate 44 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 22.000 de lei, după ce aproximativ 50 de persoane, din cadrul galeriei echipei de fotbal Steaua Bucureşti, s-a adunat în Parcul Sebastian, din sectorul 5, cu scopul de a desfăşura acţiuni violente împotriva unor suporteri rivali din Capitală.

Potrivit sursei citate, faptele s-au produs duminică seară, în jurul orei 22:30.

Echipajele de jandarmerie şi poliţie s-au deplasat, cu operativitate, iar la sosirea forţelor de ordine, suporterii au defluit cu mai multe autoturisme aflate în zonă. Ulterior, persoanele au fost interceptate în parcarea unui centru comercial din zona bulevardului Timişoara.

”În urma acţiunii forţelor de ordine, 44 de persoane au fost conduse la sediul Secţiei 25 Poliţie pentru stabilirea identităţii, verificarea aspectelor sesizate şi luării măsurilor legale împotriva acestora. Totodată, s-a procedat şi la verificarea unui număr de 10 autoturisme. Astfel, au fost  aplicate 44 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 22.000 de lei, pentru constituirea unui grup în scopul de a săvârşi acţiuni ilicite,  conform art. 2, alin. 2 din Legea nr. 61 din 1991 (republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cu modificările şi completările ulterioare. Pe această cale, atragem atenţia tuturor suporterilor că acest comportament huliganic nu poate fi tolerat şi că vom sancţiona cu fermitate orice încălcare a cadrului legal în vigoare”, anunţă Jandarmeria.

Forţele de ordine precizează că în acest grup erau 7 minori şi mulţi tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani. 

”Atragem atenţia părinţilor cu privire la consecinţele deosebit de grave pe care acest tip de comportament le poate avea asupra viitorului acestora. În final, solicităm sprijinul tuturor cetăţenilor de a semnala cu celeritate prezenta unor astfel de grupuri în spaţiul public, cu scopul de a preveni şi combate comportamentele huliganice”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

 

Afla mai multe despre: steaualiga 2fcsb 

viewscnt
Articole similare