Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi acuzaţii la adresa lui Neymar: "Era beat şi drogat. E dependent de droguri, e un pericol pentru societate, ar trebui internat"

Noi acuzaţii la adresa lui Neymar: "Era beat şi drogat. E dependent de droguri, e un pericol pentru societate, ar trebui internat"

PSG

Comentarii

Najila Trindade, modelul brazilian care l-a acuzat pe Neymar de viol, a făcut publice discuţiile pe care le-a avut cu fostul său avocat după violul din 15 mai

Najila Trindade a scos la iveală noi dovezi în privinţa acuzaţiei de viol pe care a depus-o împotriva lui Neymar. Ea a făcut publice discuţiile pe care le-a avut pe Whatsapp cu avocatul pe care l-a contactat iniţial după incidentul care a avut loc pe 15 mai, într-un hotel din Paris.

"M-a bătut şi m-a violat. Era beat şi drogat. Chiar el mi-a scris în mesaje că este dependent de droguri, că ar trebui să fie internat, pentru este este o ameninţare atât pentru el însuşi, cât şi pentru societate", i-a scris Najila avocatului său.

Femeia i-a mai povestit avocatului că Neymar însuşi a făcut poze imediat după viol. "Nu au existat martori, dar chiar el a făcut poza în care se vede ce mi-a făcut. Probabil să se laude la prieteni. A fost totul foarte rapid", a mai scris Najila. Avocatul a sfătuit-o să se liniştească şi să aibă încredere, pentru că, dacă poza respectivă există, justiţia îi va face dreptate.

Afla mai multe despre: neymarviolnajila trindade 

viewscnt
Articole similare