You are here:

„Noi am avut doi principali la echipă. Puţină lume ştie”. Secretul din spatele succesului lui Toni Petrea a fost deconspirat

„Noi am avut doi principali la echipă. Puţină lume ştie”. Secretul din spatele succesului lui Toni Petrea a fost deconspirat

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (55 de ani) l-a lăudat pe Anton Petrea (45 de ani), după succesul din derbyul cu Dinamo, scor 3-2. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit calităţile care îl recomandă pe tehnician să ocupe funcţia de principal.

Aflat la prima experienţă ca antrenor principal, Toni Petrea reuşeşte să se impună în vestiarul lui FCSB. MM Stoica a dezvăluit că tehnicianul care i-a preluat pe roş-albaştri în luna iulie are o calitate mai puţin ştiută.

„Toni Petrea are puterea să se impună pentru că, deşi a fost un jucător care a evoluat foarte mult la un nivel inferior jucătorilor pe care îi antrenează, el, poate puţină lume ştie, a făcut facultatea la zi, Academia de Studii Economice, este un băiat citit şi se informează permanent, un om cu care poţi discuta şi care are licenţa PRO de mult timp”, a declarat Mihai Stoica într-un interviu acordat pe canalul de YouTube al lui Robert Niţă.

Pe lângă studiile superioare, Toni Petrea a „furat” meserie de la Reghecampf, antrenor care are două titluri în palmares cu FCSB.

„Noi am avut doi secunzi principali la echipa asta. Pe Cătălin Necula, cu Olăroiu, şi pe Toni Petrea cu Reghecampf. Erau consideraţi de antrenorii principali ca fiind egalii lor, iar ăsta e un mare talent. Să te poţi consulta cu antrenorul secund ca şi cum ar fi egalul tău”, a adăugat Mihai Stoica.

Petrea şi-a trecut deja un trofeu în CV în calitate de antrenor principal la FCSB. La finalul sezonului trecut, roş-albaştrii au câştigat Cupa României, după o finală cu Sepsi, scor 1-0. În prezent, FCSB este pe locul 2 în Liga 1, cu 12 puncte, şase mai puţine decât liderul U Craiova. 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbpetrea 

viewscnt
Articole similare