Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi critici pentru FRF. Un român ar putea debuta în Serie A, la 18 ani: ”Zero minute la loturile de juniori! Bună monitorizare!”

Noi critici pentru FRF. Un român ar putea debuta în Serie A, la 18 ani: ”Zero minute la loturile de juniori! Bună monitorizare!”

Serie A

Comentarii

Fotbalistul român Andres Sfait (18 ani) a fost convocat de către antrenorul celor de la Salernitana, Paulo Sousa, în lotul echipei de seniori şi ar putea debuta în Serie A, în stagiunea ce stă să înceapă.

  • 50.000 de euro este cota de transfer a fotbalistului, conform transfermarkt.de.

Un nou atac către FRF: ”O fi tot de la buna monitorizare!”

Anunţul a fost făcut chiar de impresarul jucătorului, cel care nu a pierdut ocazia de a-i critica pe antrenorii federali pentru faptul că niciodată nu l-au luat convocat pe mijlocaş la vreunul dintre loturile naţionale.

  • Sezonul trecut, Andres Sfait a bifat 22 de jocuri pentru echipa Salernitanei de Primavera (U19), unde a reuşit să marcheze cinci goluri.

Paulo Sousa l-a inclus pe Andres Sfait în lotul primei echipe a Salernitanei pentru sezonul 2023/2024.

Fotbalistul român de 18 ani e cel mai apreciat tanar jucător din garnitura echipei de Serie A, italienii considerându-l una din marile promisiuni.

Minute jucate în vreunul din loturile de juniori ale României? Zero! O fi tot de la buna monitorizare”, a scris Sărmăşan, pe contul personal de Facebook.

Vineri dimineaţă, jucătorii Salernitanei s-au prezentat la vizita medicală, înaintea startului de sezon. Printre cei convocaţi de către Paulo Sousa s-a numărat şi românul Andre Sfait.

Cine este Andres Sfait?

Andres Sfait s-a născut pe 9 decembrie 2004 la Cluj-Napoca. A început fotbalul în România, la Ardealul Cluj, apoi s-a mutat alături de familie în Austria.

După mai multe experienţe în Austria, la SV Grodig, FC Liefering, Red Bull Salzburg sau SV Kuch, Andres Sfait s-a transferat în Italia, în 2022, la Salernitana.

În sezonul trecut, Andrea Sfait a fost convocat la o partidă de Serie A, contra celor de la Empoli, terminată la egalitate, scor 1-1, însă nu a fost utilizat.

Afla mai multe despre: andre sfaitsalernitana 

viewscnt
Articole similare