Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi detalii despre situaţia financiară de la CFR: ”Mare parte a datoriilor sunt către principalul finanţator” EXCLUSIV

Noi detalii despre situaţia financiară de la CFR: ”Mare parte a datoriilor sunt către principalul finanţator” EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Au apărut informaţii potrivit cărora CFR Cluj s-ar afla pe marginea prăpastiei din punct de vedere financiar, iar gruparea din Gruia ar fi în pragul insolvenţei, însă situaţia campioanei nu este atât de dramatică.

Marius Bilaşco, oficialul campioanei, a explicat cum stă situaţia in Gruia. 

”Mare parte a datoriilor sunt catre principalul finantator. Aici este suma mare pe care o spui tu, de milioane de euro. Cel care a creditat clubul. Ne-ar fi ajutat mult şi ceea ce s-a intâmplat in cupele europene, era un venit foarte bun, sunt discuţii pentru jucători, dacă reuşeşti să mai vinzi ceva, iar echilibrezi puţin.

A fost o strategie care avea rezultate, tu aveai nevoie să ai performanţe in Europa şi pentru asta a trebuit să mergi pe o direcţie. A dat rezultate. E bine să te autofinantezi şi din vânzarea de jucători, nu e un lucru rău, lucru care există in plan şi partea asta”, a declarat Bilaşco pentru telekomsport.ro.

CFR Cluj este pe primul loc in clasamentul din Liga I, cu 57 de puncte.

CFR Cluj se pregăteşte de o perioadă de transferuri agitată!

CFR Cluj se pregăteşte de perioada de transferuri din ianuarie 2022, în care va încerca să scape de mai mulţi jucători pe care îi are în afara listei pentru Liga 1. Marius Bilaşco, oficial la CFR Cluj, a dezvăluit la Telekom Sport că urmează schimbărila nivelul lotului pregătit de Dan Petrescu.

Bilaşco a spus că echipa din Gruia nu-şi mai permite să-i plătească pe jucătorii care sunt în afara listei, iar pentru a face loc altor jucători care urmează să se transfere la CFR, "feroviarii" trebuie mai întâi să elibereze locuri în lotul antrenat de Dan Petrescu.

"(n.r. - Urmează o schimbare dramatică la CFR?) Dramatică, nu! Când faci schimbări multe, există riscuri pe care trebuie să le iei în calcul, iar la noi lucrurile... Aşa cum ştiţi, avem jucători în afară listei, n-avem cum să plătim nişte jucători pe care nu îi folosim, e clar. Va fi un impact, iar rămânând la lotul listei, întotdeauna au fost schimbări.

(n.r - Mai vin jucători în iarnă?) E posibil, e posibil să şi plece. (n.r. - E posibil să şi vindeţi?) Da. Sunt discuţii, întotdeauna au fost, doar că suma sau ceea ce s-a oferit n-a fost ba pe placul clubului, ba pe placul jucătorului", a spus Marius Bilaşco, la Telekom Sport.

Denis Ciobotariu, Jonathan Rodriguez, Anas Tahiri, Cristiano Figueiredo, Mihai Butean, Ovidiu Hoban şi Guesuma Fofana sunt jucătorii pe care CFR Cluj îi are în afara listei pentru Liga 1.

Afla mai multe despre: cfr clujmarius bilasco 

viewscnt
Articole similare