Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi dezvăluiri despre transferul lui Haaland de la Dormund! ”Toată lumea spune că a ales Real Madrid!”

Noi dezvăluiri despre transferul lui Haaland de la Dormund! ”Toată lumea spune că a ales Real Madrid!”

FC Barcelona

Comentarii

Cel mai probabil, Erling Haaland va pleca de la Dortmund la finalul sezonului actual, iar mai multe cluburi din Europa sunt interesate de serviciile atacantului norvegian.

În ultima perioadă, s-a speculat despre un potenţial transfer al nordicului la Barcelona, după ce preşedintele catalanilor a declarat public că Haaland este una dintre dintre ţintele clubului. Acum, luis Carrasco, un apropiat de-al lui Joan Laporta, a oferit câteva detalii despre acest subiect. 

”Toată lumea spune că a ales Real Madrid!”

”Cred că Haaland va merge la Barcelona. Toată lumea spune că a ales Real Madrid? Bun, aşa se spunea şi despre Dembele că rămâne. Ştiu că Laporta îl adoră pe Haaland. Are nevoie de un star, de un simbol, pentru acest proiect cu jucători tineri. Cineva care poate domina fotbalul european.

Putem avea o echipă mare, dar este nevoie şi de un star. Nu există nicio îndoială că Haaland este acest star. Erling este interesat de un proiect câştigător, ştiu că îşi doreşte un proiect unde să fie lider”, a declarat Carrasco, la Jijantes, show prezentat de jurnalistul Gerard Romero. 

Pe data de 13 decembrie, Joan Laporta şi impresarul Mino Raiola, au avut o întâlnire, la gala Golden Boy din Torino, unde ar fi discutat despre transferul lui Erling Haaland la Barcelona. 

”Au o prietenie extraordinară de când au negociat transferul lui Zlatan Ibrahimovic la Barcelona. Haaland vrea să fie liderul unui proiect câştigător şi preferă să nu joace în aceeaşi echipă cu Kylian Mbappe, astfel că Real Madrid nu ar mai fi o prioritate pentru norvegian”, au susţinut spaniolii. 

Afla mai multe despre: barcelona-haaland-dortmund 

viewscnt
Articole similare