Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi informaţii dinspre naţionala Bulgariei. Un fotbalist, operat la cap după accidentul rutier

Noi informaţii dinspre naţionala Bulgariei. Un fotbalist, operat la cap după accidentul rutier
Comentarii

Mijlocaşul bulgar Todor Nedelev a fost operat de o leziune la cap şi la creier în urma unui accident rutier grav în care a fost implicată echipa naţională din capitala Georgiei, a anunţat sâmbătă federaţia naţională de fotbal, citată de lefigaro.fr.

Noi informaţii dinspre naţionala Bulgariei. Un fotbalist, operat la cap după accidentul rutier

Echipa bulgară, aflată duminică la Tbilisi, pentru a înfrunta Georgia într-un meci din Liga Naţiunilor, se deplasa la hotel cu două autobuze când s-a produs accidentul.

Federaţia a declarat că tânărul de 29 de ani a suferit o „leziune cranio-cerebrală” şi va rămâne sub observaţia echipelor medicale locale şi ale medicului echipei bulgare. . Operaţia lui Todor Nedelev a durat circa două ore şi a fost reuşită. 

Federaţia a comunicat că toţi ceilalţi jucători şi staff-ul Bulgariei sunt bine.

Coliziunea a fost extrem de puternică, ambele autocare fiind avariate. La un moment dat, şoferul primului autobuz a frânat brusc, pentru a evita un accident, dar cel din spate nu a mai avut timp să frâneze. 

Todor Nedelev a fost transportat de urgenţă la spital. Fotbalistul s-a ales cu tăieturi la faţă şi mâini, provocate de cioburile geamurilor sparte!

„Nedelev era plin de sânge”, a scris Sportal.bg. Ceilalţi, doar s-au speriat. 

„Un autocar s-a oprit, celălalt a intrat în el”, a descris accidentul Veselin Balevski, membru în Comitetul Executiv al federaţiei sofiote. „Toşko Nedelev a fost rănit, medicul echipei e cu el la spital”.

”Suntem bine, am ajuns la hotel. Accidentul a fost grav. Teribil. Doar Todor Nedelev a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat Hristo Zaprianov, director executiv adjunct al federaţiei bulgare.

Bulgaria joacă mâine seară cu Georgia, la Tbilisi, de la ora 19:00, în grupa a 4-a din Liga C a Nations League.

Afla mai multe despre: todor nedelevaccident nationala bulgariei 

viewscnt
Articole similare