Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi probleme pentru Lionel Messi. Starul argentinian ratează un nou meci pentru PSG. Când poate reveni pe teren

Noi probleme pentru Lionel Messi. Starul argentinian ratează un nou meci pentru PSG. Când poate reveni pe teren

PSG

Comentarii

Lionel Messi nu a făcut parte din lotul lui Paris Saint-Germain la victoria obţinută, miercuri, pe terenul lui FC Metz (2-1) şi urmează să rateze al doilea meci consecutiv în Ligue 1, sâmbătă, împotriva echipei Montpellier.

Messi (34 ani) a suferit o leziune la genunchiul stâng, iar RMN-ul pe care l-a efectuat marţi a "confirmat semnele unei contuzii osoase", potrivit buletinului medical dat publicităţii de PSG.

Conform anturajului lui Messi, citat de L'Equipe, jucătorul sud-american va lipsi şi la meciul cu Montpellier din acest weekend, însă va fi cu siguranţă prezent pe teren la partida cu Manchester City din etapa a doua a Liga Campionilor, programată săptămâna viitoare.

Starul argentinian a fost înlocuit în ultimul sfert de oră al victoriei obţinute de PSG în derby-ul cu Olympique Lyon (2-1), disputat duminica trecută.

Messi a părut nemulţumit de decizia antrenorului Mauricio Pochettino, care l-a introdus în locul său pe Archaf Hakimi. Internaţionalul marocan a fost eroul meciului cu Metz, marcând ambele goluri ale lui PSG, ultimul dintre ele în cel de-al cincilea minut de prelungiri.

Afla mai multe despre: messipsg 

viewscnt
Articole similare