Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi schimbări în primul ”11” de la FCSB. Gigi Becali ”a dat din casă” încă o dată

Noi schimbări în primul ”11” de la FCSB. Gigi Becali ”a dat din casă” încă o dată

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, nu se dezminte: a anunţat două schimbări în primul ”11” al echipei după eşecul cu Rapid, din campionat.

După eşecul cu Rapid, Gigi Becali a ieşit public, în stilul caracteristic, şi şi-a exprimat nemulţumirea legată de prestaţiile unora dintre jucătorii săi.

Gigi Becali continuă să acţioneze pe şleau

Omul de afaceri s-a arătat extrem de dezamăgit de modul în care s-au exprimat pe teren titularii Andrea Compagno şi Ovidiu Popescu, dar şi oamenii care i-au înlocuit, Dorin Rotariu şi Octavian Popescu.

În consecinţă, Gigi Becali pregăteşte schimbări în primul ”11” al FCSB-ului pentru următoarele partide. Nu mai este niciun secret faptul că patronul decide echipa la FCSB, dar şi schimbările din timpul partidelor.

Aşadar, niciunul dintre cei patru fotbalişti nu va mai începe titular. În schimb, Gigi Becali este gata să mizeze pe alţi doi jucători, rezerve în partida cu Rapid: mijlocaşul Damjan Djokovic şi David Miculescu.

O să joace Djokovic. Miculescu în atac şi Djokovic la mijloc. Asta e echipa, ca să o ştie lumea. Ca să ştie şi antrenorii, că divulg secretele”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

  • Mai rămâne de stabilit un aspect important: dacă Alexandru Băluţă va fi păstrat în flancul drept al atacului, acolo unde se simte foarte bine, sau va face schimbul cu David Miculescu şi va trece atacant central.

Iată cum ar putea arăta FCSB la următoarea partidă de campionat, cu FCU Craiova, programată duminică, 12 noiembrie, în etapa a 16-a din Superligă:

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic - Olaru, Şut, Djokovic - Coman, Miculescu, Băluţă.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb-rapiddjokovicmiculescu 

viewscnt
Articole similare