Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Noi suntem favoriţi la câştigarea grupei!”. ”Tricolorii” pornesc campania pentru EURO 2024 cu încrederea la cote maxime

”Noi suntem favoriţi la câştigarea grupei!”. ”Tricolorii” pornesc campania pentru EURO 2024 cu încrederea la cote maxime

Fotbal

Comentarii

România începe campania de calificare la EURO 2024 cu o ”dublă” accesibilă: cu Andorra (în deplasare, 25 martie) şi Belarus (în Ghencea, 28 martie).

  • România a fost repartizată în Grupa I a preliminariilor Campionatului European din 2024, alături de Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

Denis Alibec are mare încredere în generaţia actuală: ”Este una foarte talentată”

Denis Alibec (32 de ani) consideră că a venit momentul ca naţionala României să revină la un turneul final, după o pauză de opt ani.

  • Ultima oară, România s-a calificat la EURO 2016. De asemenea, ultima dată când România a ajuns la Cupa Mondială se întâmpla în 1998.

Atacantul celor de la Farul Constanţa consideră că România este principala favorită la câştigarea grupei, iar generaţia sa nu este una cu nimic mai prejos decât cele actuale pe care le au elveţienii, kosovarii sau israelienii.

  • 27 de meciuri şi 2 goluri a adunat Denis Alibec în tricoul echipei naţionale a României.

”(n.r. - faptul că ar fi timpul să-şi demonstreze valoarea) Asta îmi doresc şi eu, pentru că la cluburi am jucat, am marcat, dar la naţională pot să spun că am făcut meciuri bune, dar nu am avut realizări. Ca atacant, dacă nu marchezi, nu apari pe foaie şi în fotbal e important să fii pe prima pagină. Vreau să ne calificăm în primul rând şi să fiu golgheterul preliminariilor.

În ultima perioadă toate echipele au început să joace fotbal, stau foarte bine tactic, au adus antrenori de afară şi se vede lucrul acesta, dar cred că noi suntem mult mai talentaţi şi dacă vom avea ambiţia lor, cu siguranţă îi putem depăşi.

Denis Alibec: ”Domnul Hagi mi-a transmis o mentalitate de învingător”

Este o grupă grea, toate echipele joacă foarte bine, dar eu am încredere în această echipă şi de când m-am dus la Farul, domnul Hagi mi-a transmis o mentalitate de învingător, să cred în mine şi în echipă, pentru că cei de afară nu au nimic în plus faţă de noi, poate doar ambiţia şi motivaţia.

Normal, Elveţia este favorită, dar după ei suntem noi. Israel şi Kosovo sunt echipe bune dar cred că suntem mai buni ca ei. După mine, noi suntem favoriţi la câştigarea grupei, dar Elveţia poate să ne pună cele mai mari probleme

Eu mereu am spus că generaţia asta este foarte talentată. Cred că am avut unele ghinioane şi nu am fost un grup unit, dar acum simt că suntem aici cu toţii şi ne dorim 100% această calificare”, a declarat Denis Alibec, pentru FRF TV.

Afla mai multe despre: alibecromaniaeuro 2024elvetiaandorrabelarus 

viewscnt
Articole similare