Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noile ţinte ale Barcelonei! Puştii pe care catalanii vor să plătească 130 de milioane de euro

Noile ţinte ale Barcelonei! Puştii pe care catalanii vor să plătească 130 de milioane de euro

FC Barcelona

Comentarii

Frenkie de Jong şi Matthijs de Ligt sunt noile produse de export ale fotbalului olandez. Cei doi au intrat în atenţia Barcelonei care este dispusă să achite o sumă exorbitantă pentru aducerea celor doi pe Camp Nou. Ambii joacă acum la Ajax.

Dacă rivala Real Madrid este interesată de Eden Hazard şi Raheem Sterling, Barcelona nu rămâne nici ea mai prejos. Clubul blau-grana şi-a stabilit câteva dintre priorităţile pentru următoarea perioadă de mercato. Frenkie de Jong şi Matthijs de Ligt se află pe lista de achiziţii a campioanei Spaniei, care ar putea să disponibilizeze 130 de milioane de euro pentru ca tranzacţia să se poată face. 

Cei doi sunt consideraţi unii dintre cei mai talentaţi tineri jucători de pe continent iar scouterii catalanilor au fost să îi vadă pe viu pe cei doi la meciul de aseară pe care Olanda l-a jucat împotriva Germaniei în grupele Nations League.  

De Ligt are 19 ani şi este deja un titular obişnuit al naţionalei batave pentru care a debutat anul trecut. De Jong este cu doi ani mai mare şi a prins prima selecţie pentru Portocala mecanică în luna iunie. 

Barcelona are concurenţă în ce-l priveşte pe De Jong. Manchester United şi Tottenham sunt interesate şi ele de mijlocaşul lui Ajax, iar mai nou şi PSG îşi doreşte semnătura fotbalistului. 

Afla mai multe despre: frenkie de jongde ligtajaxbarcelona 

viewscnt
Articole similare