Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Normal că e vorba de mentalitate". Rareş Ilie, supărat după EURO U19: "N-am tratat meciurile cum trebuie"

"Normal că e vorba de mentalitate". Rareş Ilie, supărat după EURO U19: "N-am tratat meciurile cum trebuie"

Echipa națională

Comentarii

Rareş Ilie (19 ani), fotbalistul Rapidului, a vorbit despre eliminarea României de la EURO U19 şi înfrângerea suferită contra Slovaciei în ultimele secunde. Decarul din Giuleşti a spus că e vorba de mentalitate când se pierde un meci în acest mod, în plus a declarat că meciurile n-au fost tratate cum trebuie, iar el şi colegii săi sunt cei mai mari vinovaţi.

România U19 a pierdut dramatic cu Slovacia în ultimul meci de la EURO U19, care putea asigura un baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial U20. Tricolorii mici aveau nevoie de un egal, însă au fost învinşi la ultima fază de ţara gazdă.

"Normal că e vorba de mentalitate". Rareş Ilie, supărat după EURO U19: "N-am tratat meciurile cum trebuie"

Rareş Ilie era aşteptat să fie starul echipei lui Adrian Văsâi la EURO U19, însă în primul meci n-a putut juca din cauza unei suspendări, iar în celealte două partide din grupe nu a reuşit mare lucru. După eliminarea de la turneul final, Ilie a vorbit şi a tras concluzii mature.

Decarul Rapidului a dat vina pe mentalitatea fotbaliştilor pentru înfrângerea suferită şi a spus că el şi colegii săi sunt cei mai mari vinovaţi pentru că nu au tratat meciurile cum trebuie.

"Sunt foarte dezamăgit pentru că lumea avea aşteptări, mai ales de la mine. Am dezamăgit din nou, dar acum sunt cu gândul la Rapid, să mă refac cât mai repede. Cred că a fost o automulţumire cu acel egal şi când se întâmplă asta fotbalul te pedepseşte. Şi cumva nu merităm să trecem mai departe.

Echipa nu am simţit-o ca având presiune, cred că am fost un pic prea relaxaţi. Presiune eu am pus pe mine pentru că voiam să trag echipă după mine. Nici nu am avut timp să fim supăraţi. Acum am ajuns la Rapid şi trebuie să mă gândesc la asta. Concluzia e că nu am tratat cum trebuie meciurile şi că şanse că acest european nu vin de fiecare dată.

Normal că e vorba de mentalitate. Când se întâmplă asta atâţia ani la rând, e vorba de mentalitate. Eu încerc să schimb la mine şi odată cu mine să se schimbe cât mai multă lume, uşor uşor să revenim unde ne e locul. Sunt cel mai mare vinovat, şi ei sunt la fel de vinovaţi, toată lumea e vinovată.

(n.r. - Eşti deranjat că lumea te critică?) Nu sunt deranjat, e normal, mă aşteptam la asta. Aăm pierdut meciul, nu pot să am pretenţia ca lumea să mă felicite, e normal să mă critice. Dar acum gândul meu e să îmi revin şi să le demonstrez că  nu sunt eu Rareş care a fost la EURO", a spus Rareş Ilie, la evenimentul de sărbătorire a 99 de ani de la înfiinţarea Rapidului.

Afla mai multe despre: rares ilieechipa nationalaromaniau19 

viewscnt
Articole similare