Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Norocul meu!". Florin Gardoş a spus ce păţeau "roş-albaştrii" în timpul derby-urilor cu Rapid de pe Giuleşti: "E adevărat că se întâmpla asta, dar atmosfera..." | EXCLUSIV

"Norocul meu!". Florin Gardoş a spus ce păţeau "roş-albaştrii" în timpul derby-urilor cu Rapid de pe Giuleşti: "E adevărat că se întâmpla asta, dar atmosfera..." | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Florin Gardoş (35 de ani) a povestit cum erau derby-urile FCSB cu Rapid de pe vechiul stadion al giuleştenilor. Fostul fundaş central a spus ce păţeau "roş-albaştri" când mergeau să joace arena rivalei din Bucureşti.

Florin Gardoş îşi aduce aminte cu plăcere despre derby-urile pe care FCSB le juca, în perioada sa, pe stadionul din Giuleşti, chiar dacă n-au fost cele mai comode sau mai uşoare meciuri. El a povestit că rivalii "roş-albaştrii" aveau de furcă împotriva suporterilor "alb-vişinii".

Florin Gardoş, despre derby-urile Rapid - FCSB: "Nu-mi plăcea să fiu scuipat, dar îmi plăcea atmosfera de pe Giuleştiul vechi!"

Dublu campion al României cu FCSB, Florin Gardoş a spus, de asemenea, care a fost marele său noroc în perspectiva meciurilor jucate pe stadionul Giuleşti. Acela că, fiind fundaş central, nu se apropia prea mult de marginile terenului pentru a avea de a face cu suporterii din tribune, care scuipau şi şicanau adversarii.

Gardoş consideră că derby-urile FCSB împotriva Rapidului, deplasările, erau mai frumoase decât meciurile cu Dinamo, cealaltă rivală din Bucureşti.

"Pe vechiul Giuleşti ce era... Nu exagerez, probabil ai mai auzit că se scuipă mult. Da, e adevărat că se scuipă foarte mult, eram înjuraţi, dar îmi plăcea. Nu să fiu scuipat, îmi plăcea atmosfera.

Norocul meu e că eram aproape de centru şi nu mă apropiam foarte mult de margine, dar atmosfera şi ostilitatea... Pentru mine, în România, cele mai frumoase derby-uri le-am avut cu Rapid pentru că în Ştefan cel Mare nu simţeam la fel pe vechiul stadion", a spus Florin Gardoş, pentru Orange Sport.

Rapid - FCSB se joacă sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro, în etapa a 30-a din Superligă, ultima din sezonul regulat.

Afla mai multe despre: florin gardosderby fcsb rapidflorin gardos fcsbflorin gardos stadion giulestifotbal 

viewscnt
Articole similare