Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nota primită de Răzvan Marin după evoluţia pe care a avut-o în meciul cu Torino

Nota primită de Răzvan Marin după evoluţia pe care a avut-o în meciul cu Torino

Stranieri

Comentarii

Jucătorul român Răzvan Marin a dat un gol şi un assist în partida din etapa a 20-a, dintre Empoli şi Torino, încheiată la egalitate, scor 2-2.

Răzvan Marin a fost integralist la Empoli şi a dat pasa de gol pentru Sebastiano Luperto, care a deschis scorul în minutul 37.

În repriza secundă, în minutul 69, Răzvan Marin a marcat ducând scorul la 2-0 pentru Empoli, care însă nu a ştiut să profite de avantajul luat. Torino a egalat rapid, în minutele 82 şi 85, prin Ricci şi Sanabria, iar partida s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Torinezii se află pe locul 8 în Serie A, cu 27 de puncte, în timp ce Empoli e pe locul 10, cu 26 de puncte.

Cei de la TuttoMercatoWeb l-au lăudat pe mijlocaşul român şi i-au acordat nota 7 pentru prestaţia din meciul cu Torino, cel mai mare calificativ primit de jucătorii lui Empoli.

În plus, jurnaliştii italieni au menţionat că Răzvan Marin oferă direcţie jocului echipei Empoli şi au subliniat că ar putea fi desemnat ”omul meciului”.

Nota primită de Răzvan Marin după evoluţia pe care a avut-o în meciul cu Torino

”Un assist din corner la golul lui Luperto şi un gol cu un şut teribil cu dreptul de la 25 de metri sunt suficiente pentru a aprecia prestaţia mijlocaşului care a dat foarte multă clasă şi direcţie jocului şi care este candidat pentru ’omul meciului’”, au scris cei de la TuttoMercatoWeb.

Afla mai multe despre: răzvan marin-empoli-torino 

viewscnt
Articole similare