Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Notele primite de tricolori după victoria cu Finlanda! Cine a fost cel mai bun om de pe teren

Notele primite de tricolori după victoria cu Finlanda! Cine a fost cel mai bun om de pe teren

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a învins, sâmbătă seară, pe stadionul Giuleşti, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Finlandei, în etapa a treia a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Acest succes vine după două înfrângeri în primele etape.

Notele primite de tricolori după victoria cu Finlanda! Cine a fost cel mai bun om de pe teren

România a învins, sâmbătă seară, pe stadionul Giuleşti, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Finlandei, în etapa a treia a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Acest succes vine după două înfrângeri în primele etape.

Golul a fost marcat de Bancu, în minutul 30.

Puşcaş a ratat în minutul 16 un penalty acordat pentru un fault în careu, după consultarea VAR.

Tricolorii au obţinut primele 3 puncte din Liga Naţiunilor. WhoScored l-a desemnat ca cel mai bun om de pe teren chiar pe marcatorul golului, Nicuşor Bancu.

Notele tricolorilor după meciul cu Finlanda:

Florin Niţă - 7.0

Andrei Raţiu - 6.7

Vlad Chiricheş - 6.9

Andrei Burcă - 7.3

Nicuşor Bancu - 8.3

Darius Olaru - 7.1

Marius Marin - 7.3

Alex Cicâldău - 7.0

Deian Sorescu - 7.2

Octavian Popescu - 6.5

George Puşcaş - 7.0

Vali Mihăilă - 6.3

Răzvan Marin - 6.1

Sergiu Hanca - 6.4

Alex Creţu - 6.0

Pentru România urmează, marţi, partida de acasă cu Muntenegru, care se va duspita de la ora 21:45, pe stadionul Giuleşti. În aceeaşi etapă, Bosnia va întâlni Finlanda.

Clasamentul grupei: 1. Bosnia – 5 puncte, 2. Finlanda – 4 puncte, 3. Muntenegru – 4 puncte, 4. România – 3 puncte.

Ce a spus Edi Iordănescu după meci:

„O seară pe care o doream şi o aştetam. O seară  care ne-a arătat că România are caracter, are viitor. Vreau să felicit băieţii pentru caracterul pe care l-au arătat. Victoria este în totalitate a lor. Aveam nevoie de acest moment, inclusiv eu, pentru că altfel poţi să construeşti când focusul este bun. Eu încerc să continui munca lui Mirel şi al lui Cosmin şi nu este deloc uşor. Trebuie să punem câte o cărămidă.

A fost decizia mea (n.r. -  să bată lovitura de la 11 metri Puşcaş). Am numit doi jucători. Nu are rost să vorbim de un penalti ratat de un jucător care a muncit foarte mult astăzi. A oferit foarte mult, a creat presiune.

Niţă a fost salvator, dar apreciez evortul întregii echipei. De la mijloc în sus toată lumea a participat. Am produs infinit mai mult fotbal decât cel din Muntenegru.

Vreau să le mulţumesc suporterilor care au fost alături de noi şi au înclinat balanţa în favoarea noastră. (Despre criticile din ultima vreme) Cine jigneşte se descalifică, nu pe mine ci pe el însuşi”, a spus Edi Iordănescu la finalul meciului.

Afla mai multe despre: edi iordănescunaţională româniei 

viewscnt
Articole similare