Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua arenă din Târgovişte e gata. Când ar urma să joace Chindia acasă din nou, după patru ani de ”exil”

Noua arenă din Târgovişte e gata. Când ar urma să joace Chindia acasă din nou, după patru ani de ”exil”galerie foto

Fotbal

Comentarii

”Exilul” celor de la Chindia Târgovişte pare să fie pe terminate. Va avea, în sfârşit, ocazia să joace pe noul stadion, după o pauză de aproximativ patru ani.

Primarul oraşului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, a anunţat, pe reţelele sociale, că nou stadion din oraş este aproape gata, ataşând şi câteva fotografii care să edifice acest lucru.

Lucrările au început în 2019 şi ar fi trebuit să se termine în maximum 10 luni. Au trecut aproape patru ani de atunci, însă arena care a costat 15 milioane de euro este în faza finală.

GALERIE FOTO cu Stadionul ”Eugen Popescu” din Târgovişte

Chindia va inaugura noul stadion cu UTA Arad

Potrivit gsp.ro, stadionul a fost inspectat curând de o comisie a LPF şi firma ce deţine drepturile de televizare pentru Superligă, eAD, iar concluzia finală a fost că stadionul întruneşte toate condiţiile de organizare pentru un meci de campionat.

Aşadar, primu meci pentru Chindia la Târgovişte, după perioada de ”pribegie”, va fi contra celor de la UTA Arad, în etapa a 5-a din play-out, în weekend-ul 22/23 aprilie.

Clădirea din peluză

Noua arenă din Târgovişte a costat aproximativ 15 milioane de euro, va avea 8.200 de locuri, dar forma ei a fost grav afectată de construcţiile din jur.

De exemplu, tribuna 1, înspre peluză, a fost construită pe lângă o clădire care n-a putut fi demolată. În plus, din lipsă de spaţiu, peluzele lipsesc.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: targovistestadion 

viewscnt
Articole similare