Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua bijuterie cu care se mândreşte Rapid Bucureşti e gata şi a costat şase milioane de euro. Dan Şucu: "Puteam să fac orice cu banii ăştia, dar a fost important". Primele imagini | VIDEO

Noua bijuterie cu care se mândreşte Rapid Bucureşti e gata şi a costat şase milioane de euro. Dan Şucu: "Puteam să fac orice cu banii ăştia, dar a fost important". Primele imagini | VIDEO

Rapid

Comentarii

Echipa de seniori şi cele de juniori ale Rapidului se mută într-o nouă casă. Baza de la Constructorul se află în vecinătatea ProRapid şi a costat şase milioane de euro.

La Rapid Bucureşti s-a livrat investiţia promisă

Rapidiştii şi-au făcut singuri un cadou de casă nouă. După construcţia stadionului din Giuleşti, băieţii lui Adrian Mutu se vor pregăti de acum încolo într-o bază modernă

"E un moment de mare fericire pentru noi. În clipa de faţă toate terenurile sunt operaţionale, aşteptăm şi autorizaţia pentru clădirea de vestiare, sala de forţă. Din punctul nostru de vedere, pe terenul mare se vor antrena juniorii de elită, toţi se vor uita cu plăcere cum se antrenează echipa mare, e o zona de excelentă. 

Investiţia totală, când va fi gata şi vestiarul, se ridică la şase milioane de euro. Trei milioane a costat terenul şi încă trei milioane investiţii, probabil vom depăşi. 

Doamne fereşte (n.r. - să ajungă precum baza ProRapid). Aici şi la Coresi sunt investiţii personale, puteam să fac orice cu banii ăştia, dar pentru mine a fost important să văd că sunt copii care fac sport, iar echipa mare e un exemplu enorm pentru copii", a declarat acţionarul de la Rapid. 

Daniel Niculae, actual preşedinte şi fost fotbalist important la Rapid Bucureşti, s-a arătat încântat de investiţia de care se bucură clubul giuleştean. 

"Am trăit, am murit, am renăscut. Ceea ce simt acum e o mare fericire. Da, nostalgii sunt (n.r. - când priveşte baza ProRapid), dar sunt şi când văd ce e aici. 

Mă bucur că echipa revine acasă, pentru că aici va fi baza noastră de pregătire, locul lor în vestiar, casa lor, nu departe de vechea casă, dar sperăm ca sudoarea şi transpiraţia pe care le vor depune aici să se resimtă şi în jocul echipei. Trebuie să mulţumim conducerii, pentru că au fost făcute investiţii, fără de care n-ai cum să performezi", a spus Daniel Niculae. 

Afla mai multe despre: baza rapid bucurestidan sucudaniel niculae 

viewscnt
Articole similare