Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nouă teorie despre suspendarea Simonei Halep: „A deranjat foarte multe sportive din America!”

Nouă teorie despre suspendarea Simonei Halep: „A deranjat foarte multe sportive din America!”

Tenis

Comentarii

Simona Halep a fost suspendată 4 ani în urma scandalului de doping.

Nouă teorie despre suspendarea Simonei Halep: „A deranjat foarte multe sportive din America!”

Dumitru Dragomir a venit cu o nouă teorie uluitoare. Fostul şef de la Ligă consideră că sportiva noastră a fost sabotată din cauza faptului că a deranjat prea mult, iar suspendarea sa a fost plănuită cu mult timp în urmă.

„Am înţeles acum că i-a luat din firele de păr şi nu ar avea nimic, acolo se vede. Mai nou acum, iar acolo se vede şi cantitatea, în firul de păr se vede tot. Eu o cunosc foarte bine şi pe ea şi pe părinţii ei. Bag mâna în foc că e nevinovată.

Sau, sabotaj mare. Sabotaj mare pe ea, ţine minte ce spun. A deranjat foarte multe sportive din America. D-aia revendică titlul de acum mulţi ani Serena. Nu am rămas mască, mă aşteptam. Toată lumea zice…e româncă, ce sa mai zicem, suntem spaima lor. 

Ne calcă în picioare pe unde suntem toată lumea. Nici nu contăm ca români. Asta era miza. E un exemplu. Nu puteau să dea o americancă, a dat o româncă, gata. Fostă locul 1 în lume atâtea săptămâni. Au curăţat-o, ce să mai. S-ar putea să-i dea doi ani şi tot e terminată”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Nick Kyrgios o desfiinţează pe Simona Halep:„Dacă mă dopam şi eu, aveam 5 Grand Slam-uri până acum!”

Kyrgios a criticat-o în termeni duri pe sportiva noastră şi a făcut o precizare interesantă. Sportivul este convins că ar fi reuşit să câştige numeroase titluri majore dacă ar fi luat aceeaşi substanţă pentru care Halep a fost suspendată.

„Eu mă descurc cu banane şi cu suc în meciuri de 5 seturi, iar recordurile mele vorbesc de la sine. Poate că jucătorii ar trebui să nu mai ia tot felul de mizerii. Uită-te în oglindă la finalul zilei şi fă ceea ce trebuie!

De ce credeţi că a fost suspendată 4 ani Simona? Sunt sigur că dacă mă dopam şi eu, aveam 5 Grand Slam-uri până acum!”, a scris Nick Kyrgios pe Twitter.

Afla mai multe despre: simona halepwtasuspendaredumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare