Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua vedetă a fotbalului european, declaraţii de senzaţie despre Cristiano Ronaldo: "Nu îl văzusem niciodată în realitate" :)

Noua vedetă a fotbalului european, declaraţii de senzaţie despre Cristiano Ronaldo: "Nu îl văzusem niciodată în realitate" :)
Comentarii

Joao Felix a fost convocat în premieră la naţionala Portugaliei, unde şi-a întâlnit idoulul, pe Cristiano Ronaldo. Mijlocaşul de 19 ani a explodat în acest sezon la Benfica, în chiar primul său an la profesionişti.

Joao Felix a devenit rapid om de bază la Benfica şi a încheiat sezonul cu cifre excelente pentru vârsta sa.  În 43 de meciuri, puştiul de 19 ani a înscris de 20 de ori şi a oferit 11 pase de gol. Manchester United, Barcelona, Real Madrid şi Bayern Munchen sunt doar câteva dintre echipele care vor să îl transfere. Preţul nu este însă deloc mic, 120 de milioane de euro.

Până la o  viitoare mutare, Joao Felix a fost convocat de Fernando Santos pentru meciul cu Elveţia, din semifinalele Ligii Naţiunilor. Cristiano Ronaldo a răspuns şi  el prezent, ceea ce i-a provocat o bucurie enormă lui Jao Felix.

"Nu îl mai văzusem pe Ronaldo în realitate şi le-am spus colegilor şi celor mai buni prieteni ai mei că m-am simţit ca şi cum aş fi început o carieră nouă pe PlayStation. Arată ca un personaj din jocurile video", a declarat Joao Felix.

Joao Felix este cotat pe site-ul transfermarkt.de la 35 de milioane de euro, dar are o clauză de reziliere de 120 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojoao felixbenficaportugalia 

viewscnt
Articole similare