Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul antrenor al lui FCU Craiova 1948 laudă nivelul fotbalului din Superligă. ”Este intens”. Ce a declarat Giovanni Costantino după meciul cu Poli Iaşi

Noul antrenor al lui FCU Craiova 1948 laudă nivelul fotbalului din Superligă. ”Este intens”. Ce a declarat Giovanni Costantino după meciul cu Poli Iaşi

Superliga

Comentarii

FCU Craiova 1948 a obţinut un egal in extremis pe terenul lui Poli Iaşi, scor 1-1, într-un meci din etapa a 13-a Superligii. La debutul pe banca echipei patronate de Adrian Mititelu, Giovanni Costantino a lăudat atmosfera din Copou, dar şi nivelul fotbalului din România.

Giovanni Costantino se aştepta ca FCU să egaleze în 10 oameni

”Nu am început prea bine partida, dar pas cu pas ne-am revenit. Ne-am făcut planul, dar nu şutăm. Puteam să şutăm de vreo 5-6 ori, dar nu am făcut-o. De fiecare dată Iaşi a venit pe contraatac şi au avut şansa să marcheze. 

În a doua repriză a venit acel roşu şi am crezut că vom pierde cu 2 sau 3-0. Am făcut câteva schimbări tactice şi am jucat bine. Am avut şi sansa să marcăm, dar 1-1 este un scor bun pentru situaţia în care am fost. 

În România este un fotbal intens. Aici dacă eşti condus cu 1-0 ai mereu şansa să câştigi, deci nu am fost surprins că am egalat. Mi-a plăcut atmosfera, chiar dacă stadionul nu a fost prea mare, chiar mi-a plăcut”, a spus Giovanni Costantino, după meciul cu Poli Iaşi.

În urma acestui rezultat, FCU Craiova 1948 a ajuns la cinci jocuri consecutive fără victorie. În următoarea etapă,  alb-albaştrii vor primi vizita UTA-ei.

Afla mai multe despre: fcu craiova 1948petrolulsuperligă 

viewscnt
Articole similare