Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul antrenor de la PSG a vorbit despre viitorul lui Neymar: ”Deja am idei clare în ceea priveşte planul meu!”

Noul antrenor de la PSG a vorbit despre viitorul lui Neymar: ”Deja am idei clare în ceea priveşte planul meu!”

PSG

Comentarii

Christophe Galtier, noul antrenor al francezilor, a vorbit despre viitorul lui Neymar la PSG. În presă au apărut informaţii că brazilianul ar putea să plece de la echipa din capitala Franţei.

PSG a confirmat, marţi, despărţirea de antrenorul argentinian Mauricio Pochettino, tehnicianul care a pregătit echipa în ultimul an şi jumătate. Instalat în ianuarie 2021, Mauricio Pochettino a plecat de la Paris în iunie 2022, după un an şi jumătate, deşi a reuşit să câştige trei trofee interne.

Insuccesul din Liga Campionilor i-a fost fatal lui "Poch". PSG a pierdut dubla cu Real Madrid din optimile de finală, 3-2 la general, deşi a condus cu 2-0, 1-0 în turul de acasă şi 1-0 pe "Bernabeu".

În ziua în care l-a dat afară oficial pe Mauricio Pochettino, şefii Parisului au organizat o conferinţă de presă în care noul antrenor, Christophe Galtier, a fost prezentat. La PSG, Galtier va reface cuplul cu care a făcut-o campioană pe Lille, alături de directorul sportiv Luis Campos.

La conferinţa de presă unde a fost prezentat, antrenorul a spus clar că îl vrea pe Neymar în continuare la Paris şi că brazilianul face parte din planurile sale. 

”Deja am idei clare în ceea priveşte planul meu!”

”Vreau ca Neymar să rămână alături de noi. E un jucător de clasă mondială pe care toţi antrenorii din lume şi l-ar dori. Deja am idei clare în ceea priveşte planul meu de viitor şi vreau ca el să fie aici”, a spus Galtier, conform Fabirizio Romano.

Afla mai multe despre: psg-neymar-galtier-franţa 

viewscnt
Articole similare