Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul atacant de la CFR Cluj, distrus de Basarab Panduru: „M-am speriat, e cât ecranul! Are 10 kg în plus, e imens!” | EXCLUSIV

Noul atacant de la CFR Cluj, distrus de Basarab Panduru: „M-am speriat, e cât ecranul! Are 10 kg în plus, e imens!” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Jefte Betancor (30 de ani), atacantul care a revenit la CFR Cluj în această vară, a fost criticat în termeni duri de Basarab Panduru, expertul Orange Sport.

Noul atacant de la CFR Cluj, distrus de Basarab Panduru

După ce a fost împrumutat în Cipru, atacantul spaniol a revenit în Gruia şi a jucat 63 de minute în meciul câştigat de CFR, scor 3-1, cu UTA. Totuşi, ibericul nu l-a impresionat pe Pandi, dată fiind forma sa fizică.

„Jefte m-a speriat, am crezut că nu e Jefte când l-am văzut, deci era cât ecranul. Deci Jefte ăsta ori e gras, ori are muşchi, nu ştiu ce-o fi cu el, dar e un Jefte cu 10 kg în plus. E imens! Cred că o să aibă o mare problemă. El se crede mai tehnic, dar are o mare problemă pentru că intră Yeboah şi va pune presiune pe el”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

  • 1 milion de euro este cota de piaţă a lui Jefte, conform Transfermarkt.com

OFICIAL | Yevgen Konoplyanka a semnat cu CFR Cluj! ”Suntem gata să scriem istorie împreună”

CFR Cluj a anunţat transferul mijlocaşului ucrainean Yevgen Konoplyanka (33 de ani).

”Noi suntem gata să scriem istorie împreună! Sunteţi pregătiţi?

Bine ai venit, Yevgen Konoplyanka”, a fost anunţul clubului din Gruia.

Conform informaţiilor oferite de prosport.ro, Konoplyanka a acceptat un salariu lunar de 20.000 de euro pentru a juca la Cluj.

Cine este Yevgen Konoplyanka?

Konopylanka a început fotbalul la Dnipro, însă în 2015 se transfera la Sevilla, liber de contract. La doi ani distanţă, Sevilla îl vindea la Schalke 04 pentru 12,5 milioane de euro.

În ultimii ani, fotbalistul nu s-a mai ridicat la nivelul aşteptărilor, nici la Şahtior Doneţk, nici la KS Cracovia.

În ultimul sezon, mijlocaşul lateral a evoluat în Polonia, la KS Cracovia, unde a bifat 28 de meciuri, cu 4 goluri şi pase decisive, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: cfr clujjeftebasarab pandurusuperliga 

viewscnt
Articole similare