Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Noul" Dinamo a băgat deja frica în adversari: "Preferam să jucăm cu ei înainte de această pauză". Dinamo - Botoşani e vineri, la Telekom Sport

"Noul" Dinamo a băgat deja frica în adversari: "Preferam să jucăm cu ei înainte de această pauză". Dinamo - Botoşani e vineri, la Telekom Sport

Dinamo București

Comentarii

FC Botoşani are un start foarte bun de sezon, iar acum urmează meciul cu Dinamo. Deşi "câinii" traversează o perioadă plină de schimbări în lot, Marius Croitoru consideră că jucătorii veniţi sub comanda lui Contra vor schimba rapid faţa echipei.

"Sincer, da, chiar mi-aş fi dorit să jucăm cu Dinamo înainte de pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale. La modul în care au arătat cei de la Dinamo cu Chindia, bineînţeles, nu numai eu, multe echipe ar fi dorit să întâlnească Dinamo atunci.

Ţinând cont de tot ce s-a întâmplat acum, datele problemei s-au schimbat mult. În primul rând există această necunoscută a jucătorilor care au venit. Sigur, individual au valoare, pentru că nu e uşor să joci în Primera sau Segunda. Probabil Cosmin îi cunoaşte foarte bine şi de aceea a mizat pe serviciile lor şi pentru noi va fi o necunoscută şi o mare problemă din punctul acesta de vedere.

Dar probabil şi plusul acesta are un minus, pentru că nu au avut timp să-şi închege anumite relaţii de joc. Sperăm ca jucătorii mei să fie într-o formă bună şi să câştigăm. FC Botoşani este o echipă valoroasă. Botoşaniul dacă ar câştiga nu ar fi nicio surpriză pentru nimeni. Am strâns date despre fiecare jucător în parte (n.r. - de la Dinamo), dar ca relaţii de joc este foarte greu de spus acum ceea ce vor face. Valoare individuală au, clar" , a spus Marius Croitoru.

Meciul dintre Dinamo şi FC Botoşani se va vineri, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1. Cele mai importante faze ale meciului vor putea fi urmărite, în timp real, pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fc botosanimarius croitorudinamo 

viewscnt
Articole similare