Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Noul Gnohere" se lasă aşteptat. Cifre dezastruoase pentru atacantul lăudat de toată lumea: "Este mult mai tehnic şi are o viteză mult mai bună"

"Noul Gnohere" se lasă aşteptat. Cifre dezastruoase pentru atacantul lăudat de toată lumea: "Este mult mai tehnic şi are o viteză mult mai bună"galerie foto

Superliga

Comentarii

Deşi era anunţat, la începutul sezonului, drept unul dintre cele mai tari transferuri din Liga I, Lewis Enoh nu s-a acomodat deloc la Poli Iaşi, iar evoluţiile sale n-au fost cele aşteptate.

"Este un meci pe care trebuie să îl câştigăm, indiferent de ce echipă voi alinia. Jucătorii care vor intra în teren trebuie să dea totul pentru a obţine cele trei puncte. Acum, ne gândim doar la victorie. Referitor la Enoh, este un jucător care are calităţi diferite faţă de Gnohere. Este un jucător mult mai tehnic, are o viteză mult mai bună şi marcheză goluri multe" , a declarat Flavius Stoican.

Însă Enoh n-a strâns prea multe minute sub comanda lui Stoican. A evoluat în 10 meciuri în acest sezon şi a marcat un singur gol în cele 355 de minute jucate pentru Poli Iaşi. Înainte de a veni la Iaşi, atacantul a evoluat în prima ligă belgiană, la Lokeren, acolo unde a adunat 42 de partide.

Până să ajungă în Belgia, atacantul de 25 de ani, cu dublă cetăţenie, cameruneză şi portugheză, a mai evoluat pentru Alcanense, Sourense, Sporting Lisabona B şi Leixoes.

Afla mai multe despre: enohsportinggnohere 

viewscnt
Articole similare