Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul jucător al FCSB a trecut printr-un adevărat calvar: "Am simţit că mă înjunghie cineva în picior!"

Noul jucător al FCSB a trecut printr-un adevărat calvar: "Am simţit că mă înjunghie cineva în picior!"

FCSB

Comentarii

Boban Nikolov (28 de ani) a trecut şi prin perioade mai puţin bune înainte de transferul la FCSB. Noul fotbalist al roş-albaştrilor a povestit, acum câteva luni, prin ce calvar a trecut.

FCSB l-a transferat pe Boban Nikolov, care a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de Sheriff Tiraspol. Mijlocaşul din Macedonia de Nord a povestit, într-un interviu, ce probleme a avut în prima perioadă a carierei sale.

Noul jucător al FCSB a trecut printr-un adevărat calvar: "Am simţit că mă înjunghie cineva în picior!"

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a confirmat transferul lui Boban Nikolov la FCSB. Managerul FCSB a vorbit în termeni frumoşi despre Nikolov, dar e sigur că poate ajuta echipa lui Nicolae Dică.

Boban Nikolov a trecut şi prin momente mai puţin bune înainte de a ajunge să joace la EURO 2020 sau în grupele Ligii Campionilor cu Sheriff Tiraspol. În aprilie 2022, într-un interviu acordat Antena 1, mijlocaşul din Macedonia de Nord a povestit despre acea perioadă în care i se părea că nimic nu mai putea fi în favoarea sa: „Am simţit într-o noapte o durere teribilă, ca şi cum mă înjunghia cineva în picior”.

Medicii l-au diagnosticat cu o pubalgie, o afecţiune de care suferă mulţi fotbalişti. Doar că în cazul lui Nikolov problema nu dispărea, ea se agrava încontinuu.

„Ajunsesem să nu mai pot să merg, mă deplasam într-un cărucior! Mă antrenam două săptămâni, după care aveam nevoie de o pauză, nu mai reuşeam să mă deplasez, făceam cinci metri în patruzeci de minute”, şi-a amintit fotbalistul.

„Au fost momente în care îmi venea să mă arunc de la balcon! Nu mă mai puteam mişca, dormeam pe parchet. Răzvan Marin venea să doarmă cu mine în cameră doar ca să nu mă lase singur. Am avut o operaţie, după care durerea a revenit. Hagi mă dusese la cea mai bună clinică din Italia, însă medicii nu putuseră să mă vindece.

În Skopje, am mers la un masaj. Omul şi-a dat seama că aveam probleme mari după felul în care mergeam. El m-a făcut bine cu două tratamente, am luat pastile de-a lungul unui an, dar simt că Dumnezeu m-a ajutat să-mi revin”.

Afla mai multe despre: boban nikolovfcsbtransferperioadaaccidentare 

viewscnt
Articole similare