Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul jucător de la Rapid, criticat de Herea: ”A fost inexistent”. De cine i-a plăcut în meciul cu FCU Craiova: ”Un transfer interesat” | EXCLUSIV

Noul jucător de la Rapid, criticat de Herea: ”A fost inexistent”. De cine i-a plăcut în meciul cu FCU Craiova: ”Un transfer interesat” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 4-3, formaţia FCU Craiova, într-un meci contând pentru etapa a 22-a. Oaspeţii au condus cu 3-1.

Rapid a făcut patru transferuri în această pauză de iarnă: Florent Hasani (26 de ani), Damjan Djokovic (33), Ermal Krasniqi (25) şi Borisav Burmaz (22).

Herea şi-a dat cu părerea despre jucătorii transferaţi în această iarnă!

În primul meci al sezonului pentru echipa sa, Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a trimis pe teren patru jucători transferaţi în iarnă la formaţia giuleşteană: Djokovic, Krasniqi, Burmaz şi Hasani. În minutul 25 Dragoş Albu a deschis scorul pentru oaspeţi. Giuleştenii au egalat prin Ermal Krasniqi, în minutul 43, şi la pauză a fost 1-1.

În partea secundă, oltenii au marcat de două ori în cinci minute. Mai întâi a înscris Baeten, în minutul 51, pentru ca Blidar să îl învingă pe Horaţiu Moldovan, aflat, se pare, la ultimul meci sub culorile Rapidului, în minutul 56. În minutul 68, Horaţiu Feşnic a dictat penalti şi Rrahmani a marcat de la punctul cu var, în minutul 76. Gazdele au egalat în minutul 81, când Gurău a respins în propria poartă un şut al lui Onea.

Ambele echipe au mai trecut pe lângă gol în final de meci, dar cei care au marcat au fost elevii lui Bergodi. Burmaz a înscris şi el la debut, în minutul 90+4, aducând Rapidului prima victorie după cinci etape. 

Ovidiu Herea: Krasniqi dă gol ce să mai zici? Hasani mi s-a părut inexistat, în afara de o incursiune nu a avut nimic. Nu a fost stralucit azi în meci...

Marius Bilaşco: Asta şi pentru că Craiova a jucat bine, Rapidul nu a avut situatii în care să vedem noii jucători. Djokovic a fost util, nu a ieşit în evidenţă, este genul lui de profil.

Herea: Burmaz e foarte important că a dat gol, mi s-a părut un atacant foarte puternic, este un jucator interesant. 

S-a încheiat 4-3 pentru Rapid, care este pe locul al treilea în clasament, cu 36 de puncte, iar FCU Craiova, cu 27 de puncte, se află pe poziţia a 10-a.

Afla mai multe despre: herearapidhassani 

viewscnt
Articole similare