adplus-dvertising
You are here:

Novak Djokovic, interzis în Australia! Pentru câţi ani nu poate intra în ţară după ce s-a judecat cu statul

Novak Djokovic, interzis în Australia! Pentru câţi ani nu poate intra în ţară după ce s-a judecat cu statul

Tenis

Comentarii

Ministrul Afacerilor Interne, Karen Andrew, a declarat, că Novak Djokovic nu va putea intra în Australia în următorii trei ani, informează lequipe.fr, care citează Daily Mail.

Novak Djokovic nu va putea intra în Autralia în următorii trei ani, spune ministrul Afacerilor Interne

"Viza a fost anulată de ministrul Imigraţiei, Hawke. Acea anulare a fost confirmată de Curtea Federală, aşa că, în consecinţă, i se va interzice intrarea în ţară timp de trei ani", a spus Andrews, luni, într-o emisiune televizată.

Totuşi, ministrul a precizat că Djokovic ar putea primi persmisiuna de a reintra în viitor în Australia cu motive convingătoare, "care ar putea fi analizate, dar totul este ipotetic în acest moment".

Şi premierul Scott Morrisona a declarat că, în ciuda interdicţiei de trei ani, ar putea exista o posibilitate ca liderul ATP să se întoarcă în Australia în această perioadă, dar "acest lucru va fi luat în considerare la momentul respectiv”.

Dacă interdicţia va fi fermă, tensimenul sârb de 34 de ani ar putea să nu mai joace vreodată la Australian Open, turneu pe care l-a câştigat de nouă ori.

Novak Djokovic a părăsit Australia, duminică, la bordul unui avion al companiei Emirates cu destinaţia Dubai, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în Australia a fost respins de un tribunal din Melbourne.

viewscnt
Articole similare