You are here:

Novak Djokovic, "reîncărcat" înainted Wimbledon: "Tenisul fără dureri e cel mai bun!"

Novak Djokovic, "reîncărcat" înainted  Wimbledon: "Tenisul fără dureri e cel mai bun!"

Tenis

Comentarii

Sârbul Novak Djokovic a declarat că nu are dureri, vineri, după ce l-a învins pe Daniil Medvedev într-un meci demonstrativ înainte de Wimbledon.

Se preconiza că fostul număr 1 mondial va rata turneul pe care l-a câştigat de şapte ori, după ce a fost operat la genunchi în urmă cu mai puţin de trei săptămâni, dar acum pare aproape sigur că va juca luni împotriva lui Vít Kopriva în primul tur.

Mişcările lui Djokovici= nu au fost total perfecte în victoria cu 6-3, 6-4 în faţa lui Medvedev la turneul Giorgio Armani Tennis Classic de la Hurlingham, iar jucătorul în vârstă de 37 de ani, care a purtat bandaje la genunchiul drept, a arătat o reticenţă în a porni de pe acel picior, dar a servit bine şi a lovit mingea cu precizie.

Întrebat după meci despre forma sa fizică sportivul, a răspuns: "Pot să vă spun că m-am simţit foarte, foarte bine astăzi. Pot să vă spun că tenisul fără dureri este cel mai bun tenis. Nu am avut dureri şi sunt foarte bucuros. A fost un test grozav, evident, împotriva unuia dintre cei mai buni jucători din lume".

Djokovic este al doilea favorit la Wimbledon şi îl va înfrunta în primul tur pe cehul Vit Kopriva, venit din calificări.

 

Afla mai multe despre: novak djokovicteniswimbledon 

viewscnt
Articole similare