Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Novak Djokovic s-a calificat în finală la Wimbledon! Victorie fără emoţii în faţa lui Jannik Sinner

Novak Djokovic s-a calificat în finală la Wimbledon! Victorie fără emoţii în faţa lui Jannik Sinner

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic (36 de ani, 2 ATP) l-a învins în semifinale la Wimbledon pe Jannik Sinner (21 de ani, 8 ATP), scor 6-3, 6-4, 7-6 (4) şi s-a calificat în ultimul act al Grand Slam-ului londonez.

Novak Djokovic, din nou în finală la Wimbledon

Novak Djokovic (36 de ani, nr 2 ATP) este primul calificat în finala din acest an a turneului de la Wimbledon, după ce a obţinut o victorie în trei seturi, scor 6-3, 6-4, 7-6(4), în faţa jucătorului italian Jannik Sinner (21 de ani, nr 8 ATP).

Meciul dintre cei doi a durat două ore şi 47 de minute, aducându-I lui Djokovic a treia finală de Grand Slam din acest an, după cele două câştigate la Australian Open şi Roland Garros. Deşi Jannik Sinner i-a pus mari probleme camopionului sârb în ediţia din 2022, acum situaţia a fost mult diferită.

În urmă cu un an, Novak Djokovic pierdea primele două seturi în faţa italianului, însă revenea incredibil şi le câştiga pe următoarele trei. În acest an însă, sârbul a dominat autoritar începutul de meci, iar Sinner nu a reuşit să găsească răspuns la jocul adversarului său.

Celălalt finalist se va decide în semifinala care îi va pune faţă în faţă pe spaniolul Carlos Alcaraz, liderul clasamentului ATP, şi rusul Daniil Medvedev.

De ce l-a filmat tatăl lui Carlos Alcaraz pe Novak Djokovic la Wimbledon. Răspuns incredibil oferit chiar de jucătorul spaniol

Întrebat despre această situaţie, Carlos Alcaraz, liderul ATP, a recunoscut că lucrurile au stat astfel, însă exclude orice fel de avantaj pe care l-ar putea obţine din acele imagini, motiv pentru care nici măcar nu este interesat să le privească.

Mai mult decât atât, spaniolul a explicat că tatăl său este un mare iubitor al tenisului, iar acea filmare a fost făcută din pură curiozitate.

„Tatăl meu nu se uită doar la meciurile mele, el este un mare fan al tenisului. Eu cred că vine la club la 11:00 dimineaţa şi pleacă la 10:00 seara după ce a urmărit toate meciurile, antrenamentele tuturor.

Să-l vadă pe Djokovic pe viu, da, probabil ca i-a filmat unul din antrenamente. Filmări cu Djokovic sunt pe toate platformele. Nu cred că se poate obţine niciun avantaj”, a comentat Carlos Alcaraz, citat de AGERPRES.

Afla mai multe despre: novak djokovicwimbledonjannik sinner 

viewscnt
Articole similare