Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Novak Djokovic s-a calificat în finala Turneului Campionilor de la Torino

Novak Djokovic s-a calificat în finala Turneului Campionilor de la Torino

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic s-a calificat în finala Turneului Campionilor de la Torino

Novak Djokovic (35 de ani, locul 8 ATP) s-a impus în două seturi, după un meci care s-a întins pe durata unei ore şi 54 de minute.

Djokovic l-a învins pe americanul Taylor Fritz (25 de ani, locul 9 ATP) cu 7-6(5), 7-6(6).

În finala Mastersului de la Torino, Djokovic va juca împotriva învingătorului din meciul Andrei Rublev (Rusia) – Casper Ruud (Norvegia).

Răsturnare de situaţie după scandalul din Australia! Ce veste a primit Novak Djokovic. Va participa la primul grand slam al anului

Sârbul Novak Djokovic a declarat, miercuri, că va participa la ediţia următoare a turneului de grand slam Australian Open, el primind viză pentru Australia, informează espn.com.

“M-am bucurat când am primit vestea ieri”, a spus Djokovici, care participă în această perioadă la Turneul Campionilor.

Novak Djokovic nu a putut participa la ediţia trecută a Australian Open pentru că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului. El a fost exclus din competiţie şi expulzat din Australia.

Sârbul nu este vaccinat nici acum împotriva covid-19, însă din luna iulie Australia nu le mai impune vizitatorilor străini să îşi declare statutul de vaccinare. Recent, directorul turneului Australian Open, a declarat că Djokovic este binevenit în competiţie dacă va obţine viză.

Afla mai multe despre: tenis-novak djokovic-torino 

viewscnt
Articole similare