You are here:

Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Wimbledon fără să joace meciul cu Alex De Minaur. Ghinion incredibil pentru australian

Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Wimbledon fără să joace meciul cu Alex De Minaur. Ghinion incredibil pentru australian

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Wimbledon, după ce Alex de Minaur s-a retras din cauza unei accidentări la şold, relatează bbc.com.

Australianul, al nouălea favorit, era programat să îl înfrunte pe sârbul Djokovic, de 24 de ori campion de grand slam, în al doilea meci de miercuri de pe Terenul Central.

Djokovic, în vârstă de 37 de ani, îl va înfrunta în semifinale fie pe italianul Lorenzo Musetti, fie pe americanul Taylor Fritz, cap de serie numărul 13.

"Sunt devastat să mă retrag din cauza unei accidentări la şold", a declarat De Minaur. "Am simţit o durere puternică la ultimele trei puncte ale meciului meu cu Fils. Am făcut o examinare ieri şi a confirmat că aceasta a fost accidentarea şi cu risc ridicat de a o agrava dacă aş fi păşit pe teren."

De Minaur l-a învins luni pe francezul Fils în patru seturi pentru a ajunge în primul său sfert de finală la Wimbledon.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a declarat că perioada de recuperare pentru accidentare este de trei până la şase săptămâni.

Afla mai multe despre: novak djokovic 

viewscnt
Articole similare