Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu a fost niciodată integrat cu adevărat!". Motivul pentru care Griezmann n-a fost plăcut de vestiarul Barcelonei: "Unii se bucură că a plecat"

"Nu a fost niciodată integrat cu adevărat!". Motivul pentru care Griezmann n-a fost plăcut de vestiarul Barcelonei: "Unii se bucură că a plecat"

FC Barcelona

Comentarii

Ies la iveală detalii despre experienţa lui Antoine Griezmann la FC Barcelona, după ce clubul de pe Camp Nou l-a cedat la Atletico Madrid sub formă de împrumut pe două sezoane, cu opţiune obligatorie de cumpărare. Francezul nu a fost integrat niciodată cu adevărat în lotul catalan din cauza documentarului pe care l-a realizat în 2018, atunci când a anunţat că nu se va transfera în Catalonia.

"Nu a fost niciodată integrat cu adevărat!". Motivul pentru care Griezmann n-a fost plăcut de vestiarul Barcelonei

Sport, ziar apropiat de FC Barcelona şi cu surse foarte bune în clubul condus de Joan Laporta, oferă detalii despre aventura lui Antoine Griezmann pe Camp Nou, la câteva zile după ce francezul a fost împrumutat înapoi la Atletico Madrid, de unde a fost cumpărat în 2019 în schimbul clauzi de reziliere de 120 de milioane de euro.

Griezmann trebuia s-a ajungă la Barcelona în vara lui 2018, după ce se înţelesese cu şefii clubului blaugrana, însă în ultima clipă a anunţat decizia de a rămâne pe Wanda Metropolitano printr-un scurt documentar pe care l-a postat pe reţelele sociale şi l-a numit "La Decision". Sport scrie că tocmai din cauza materialului video lotul Barcelonei nu l-a integrat niciodată cu adevărat pe Griezmann.

Se pare că Griezmann se simţea mereu neprotejat, în comparaţie cu zilele de la Atletico Madrid, atunci când era la Barcelona. În plus, sursa citată scrie că unii dintre fotbaliştii Barcelonei sunt chiar fericiţi că Griezmann a plecat de la echipă şi a revenit la rivala Atletico Madrid.

Încă de la venirea lui Antoine Griezmann pe Camp Nou au existat zvonuri că nu se înţelege cu liderii vestiarului şi că nu e plăcut de Leo Messi, starul plecat şi el de la Barcelona în această vară. La acea vreme, presa spaniolă susţinea faptul că Messi nu îl place pe Griezmann şi că îl evită cât de mult posibil în timpul meciurilor, pe teren.

Antoine Griezmann a jucat la FC Barcelona doi ani, între 2019 şi 2021, timp în care a strâns 102 meciuri, 35 de goluri şi 17 pase de gol.

  • 1 - un trofeu a câştigat Antoine Griezmann cu FC Barcelona, Cupa Regelui Spaniei la finalul sezonului trecut

Afla mai multe despre: antoine griezmannbarcelonaatletico madridlotintegrare 

viewscnt
Articole similare