Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu a iertat-o pe FCSB! Dur-Bozoancă i-a ironizat pe roş-albaştri după egalul cu Oţelul

Nu a iertat-o pe FCSB! Dur-Bozoancă i-a ironizat pe roş-albaştri după egalul cu Oţelul

FCSB

Comentarii

FCSB a terminat la egalitate duelul din Cupa României, scor 1-1, cu Oţelul, deşi a condus cu 1-0.

Nu a iertat-o pe FCSB! Dur-Bozoancă i-a ironizat pe roş-albaştri după egalul cu Oţelul

La finalul meciului, Cosmin Dur-Bozoancă, portarul gălăţenilor, a ţinut să-i ironizeze pe jucătorii FCSB, despre care a spus că au avut o singură ocazie de gol, scoţând în evidenţă că Oţelul a fost echipă care a dominat meciul.

”A fost un meci în care au înscris la singura ocazie. Am înţeles că a ieşit mingea acolo (n.r. - golul lui Dawa) şi de aia s-a anulat. Am încercat să jucăm, am pus presiune, am avut o primă repriză foarte bună. Din fericire am reuşit să egalăm şi luăm acest punct ca atare.

Nu ştiu cum facem cu aceste egaluri, jucăm şi până la urmă ăsta e deznodământul. Avem patru puncte, mai avem un meci cu Dinamo în deplasare şi sper să îl câştigăm şi să ne calificăm mai departe.

Mergem să jucăm foarte bine cu Iaşi şi să obţinem victoria, chiar dacă jucăm vineri, azi e marţi seara, e un timp foarte scurt. Trebuie să ne refacem foarte bine şi la Iaşi să dăm totul pentru a lua cele trei puncte”, a spus Dur-Bozoancă, după meciul Oţelul - FCSB.

Dorinel Munteanu, după Oţelul - FCSB 1-1, în Cupa României

”Sunt fericit pentru că am jucat cu echipa de pe primul loc. În prima repriză, a trecut 'trenul' rapid pe lângă poarta lor. Am avut multe faze. Noi irosim în faţa porţii. 

În a doua repriză a fost un joc pe contre. Au deschis scorul cum l-a deschis. Nici nu mai îmi amintesc. A avut o execuţie fantastică Băluţă, dar o greşeală a apărării mele. Nu pot să îi spun nimic fundaşului meu. Important e că am revenit.

Faza aceea de la golul lui Dawa nu are rost să fie comentată. Fiecare decizie poate fi interpretată. Jocul a fost unul frumos. A fost o partidă bună pentru cei 8.000 suporteri. 

Am avut mult de muncă. Asta e problemă noastră. Urmează meciul cu Poli Iaşi. Ei nu au avut meci de Cupa României. Eu am încredere în echipa mea!”, a declarat Dorinel Munteanu, la Prima Sport. 

 

Afla mai multe despre: fcsboteluldur-bozoancacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare