You are here:

”Nu acceptă să piardă cu FCSB”. Neluţu Varga pune presiune înainte de derby-ul din Gruia. Ardelenii, ”obligaţi” la victorie

”Nu acceptă să piardă cu FCSB”. Neluţu Varga pune presiune înainte de derby-ul din Gruia. Ardelenii, ”obligaţi” la victorie

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj – FCSB, meci contând pentru etapa a 9-a din campionatul României, este programat, duminică, 15 septembrie, de la ora 21:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Reacţii înainte de CFR - FCSB

FCSB se va deplasa celor de la CFR Cluj în etapa a noua a Ligii 1. Duelul se va disputa duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

CFR Cluj, care mizează totul pe competiţiile interne după ce a fost eliminată ruşinos din Europa, şi FCSB, în revenire de formă şi de rezultate după ce a sacrificat startul de campionat, se întâlnesc în derby-ul etapei a 9-a din SuperLiga.

Basarab Panduru şi Marius Baciu au prefaţat duelul şi au lăsat de înţeles că patronul CFR-ului, Neluţu Varga, nu concepe să piardă azi. 

Basarab Panduru: ”Una e mai bucuroasă, FCSB care prinde Europa, alta supărată tare pentru că avea nevoie de banii din Europa. FCSB are un program de acum încolo foarte încărcat. O ţine aşa până la sfârşitul lui ianuarie. 

Marius Baciu: Neluţu Varga e foarte supărat în continuare... nu ştiu ce se va întâmplă dacă se va pierde meciul ăsta cu FCSB. Nu cred că accepta aşa uşor să piardă”.

În meciul cu CFR Cluj, FCSB nu se va putea baza pe Daniel Bîrligea. Atacantul transferat chiar din Gruia nu are dreptul să evolueze în confruntările cu fosta sa echipă, dată fiind o clauză specială menţionată în contractul său cu roş-albaştrii.

Afla mai multe despre: neluţu vargacfrfcsb 

viewscnt
Articole similare