Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu am nimic cu el, dar este gaură la Rapid cu el!”. Critici dure pentru ”perla” cumpărată de Dan Şucu | EXCLUSIV

”Nu am nimic cu el, dar este gaură la Rapid cu el!”. Critici dure pentru ”perla” cumpărată de Dan Şucu | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

După eşecul din partida cu FC Voluntari, scor 1-2, pe stadionul Giuleşti, Rapid a bifat al cincilea meci la rând fără victorie.

Borza, contestat după ultimele evoluţii la Rapid

Andrei Borza a fost adus la Rapid de la Farul contra sumei de 1 milion de euro. Campion al României cu formaţia lui Gică Hagi, Borza a venit la Rapid în speranţa că va lua din nou titlul. Prestaţia tânărului fotbalist a fost comentată, în direct, la Orange Sport.

”Îl forţezi încontinuu pe copilul ăsta. Este gaură la Rapid în momentul ăsta, nu am nimic cu el. Oricum nu trebuie să joace meci de meci, îl oboseşti psihic...  Nu a crescut absolut deloc.

Mulţi de acolo nu sunt obişnuiţi cu presiunea. În afară de Săpunaru.. (n.r. Borza nu face faţă presiunii din Giuleşti) Atunci du-te la Voluntari. Dacă nu poţi face faţă la presiune, du-te la Voluntari”, a răbufnit Bogdan Cosmescu la Orange Sport. 

  • Un milion de euro este cota de piaţă a lui Andrei Borza, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Borza a devenit în scurt timp titular indiscutabil în banda stângă la Farul, sezonul trecut, reuşind să adune 45 de meciuri în tricoul Farului. Şi-a trecut în cont 3 goluri şi 3 pase decisive.

În această vară, FC Rapid a transferat zece jucători: Omar El Sawy, Christopher Braun, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Borja Valle, Cătălin Cîrjan, Claudiu Petrila, Claudiu Micovschi, Albion Rrahmani şi Andrei Borza.

Afla mai multe despre: rapidborzatransferuri 

viewscnt
Articole similare