You are here:

”Nu am nimic de demonstrat”. Cîrjan îşi arată ”colţii” înainte de derby-ul cu Rapid. Ce spune despre fosta echipă din Giuleşti

”Nu am nimic de demonstrat”. Cîrjan îşi arată ”colţii” înainte de derby-ul cu Rapid. Ce spune despre fosta echipă din Giuleşti

Dinamo București

Comentarii

Rapid va juca, pe Giuleşti, împotriva lui Dinamo, în derby-ul rundei a 6-a din SuperLiga.

Cătălin Cîrjan, înainte de Rapid - Dinamo

Pentru ”câini” urmează confruntarea cu Rapid de duminică, 18 august, de la ora 21:30, din Giuleşti.

Cătălin Cîrjan, care a evoluat la alb-vişinii în stagiunea precedentă, susţine că Dinamo va da totul pentru o victorie în derby-ul Capitalei. De asemenea, Cîrjan a vorbit despre fosta sa echipă, Rapid.

”După părerea mea nu am nimic de demonstrat pentru că ştiu ce fel de jucător sunt, cei de la Dinamo când m-au luat mi-au spus că au foarte mare încredere în mine şi stiu ce fel de jucător sunt, nu am nimic de demonstrat, vreau să joc fotbal şi pentru încrederea oferită vreau să le demonstrez că este, că sunt jucătorul bun şi să dau totul pe teren.

Cred că nu am avut continuitate, asta a fost problemă pentru că îmi aduc aminte, am jucat primele 4 meciuri dacă nu greşesc, după 6-7 meciuri am fost pe bancă, spre sfârşitul campionatului am avut 14 meciuri la rând în care nu am jucat deloc. Cred că jucătorii tineri au nevoie de continuitate chiar dacă faci greşeli, cred că e normal când joci şi încerci lucruri, faci greşeli, cred că trebuie să continui, să primeşti încredere şi să îţi arăţi valoarea.

Clar ne aşteaptă o atmosferă incendiară, ne aşteptam la asta, suntem pregătiţi. Suporterii vor fi alături de noi. E altceva când joci în derby-uri, atmosfera te ajută să alergi mai mult, să pui piciorul, să joci pentru suporteri şi cred că este diferit să joci un derby”, a declarat Cătălin Cîrjan. 

Momentan, Rapid este pe locul 13-lea din SuperLigă, cu patru puncte acumulate după 5 partide. De partea cealaltă, Dinamo ocupă poziţia a 4-a, cu opt puncte câştigate după 5 runde. 

Afla mai multe despre: cîrjandinamorapid 

viewscnt
Articole similare