Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu ar trebui să existe în Liga 1". Supărarea lui Adi Mutu după UTA - Rapid 1-1: "Poate puţin am fost supărat pe jucătorii mei"

"Nu ar trebui să existe în Liga 1". Supărarea lui Adi Mutu după UTA - Rapid 1-1: "Poate puţin am fost supărat pe jucătorii mei"

Rapid

Comentarii

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a comentat rezultatul meciului cu UTA, din deplasare.

Adrian Mutu, după UTA - Rapid 1-1

UTA a terminat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 21-a a Superligii.

Adrian Mutu a recunoscut că egalul este rezultatul corect şi că are aşteptări mari pentru restul sezonului regulat, după ce echipa se va întări în perioada de transferuri din iarnă. 

"Cred că e un punct meritat, am atacat mai mult, am avut situaţii mai multe decât adversarul. Meciul a fost pe un teren impracticabil, un astfel de teren nu ar trebui să existe în Liga 1. Ca să oferim spectacol oamenilor, trebuie să avem şi condiţii, pentru că ambele echipe s-au luptat în mocirlă. E un rezultat echitabil cu greşeli de ambele părţi la goluri. 

Suntem pe locul al treilea, bineînţeles că e regretul unor meciuri în care puteam scoate mai multe puncte. E păcat să mai lăsăm puncte pe stradă. Rapid e pe locul al treilea, suntem în grafic, echipa a jucat, stă acolo sus. 

Deja am discutat cu conducerea (n.r. - despre transferuri), ştim ce avem de făcut pentru a fi mai puternici. 

Poate puţin am fost supărat pe jucătorii mei, în prima repriză, că ei erau obişnuiţi cu jocul de pe terenurile bune, dar după au înţeles că trebuie să atace spaţiile, să jucăm cu minge lungă. Cred că e un punct meritat", a declarat Adrian Mutu. 

Afla mai multe despre: adrian mutuuta rapid 

viewscnt
Articole similare