Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu are valoare! Nu poate!" Jucătorul detestat de Becali e OUT în vară. Culmea: FCSB trebuie să-i crească salariul dacă rămâne

"Nu are valoare! Nu poate!" Jucătorul detestat de Becali e OUT în vară. Culmea: FCSB trebuie să-i crească salariul dacă rămâne

Superliga

Comentarii

FCSB începe pregătirile pentru noul sezon, unul în care niciun component al trupei roş-albastre nu mai concepe ratarea titlului.

Până în acest moment, trupa antrenată de Nicolae Dică a perfectat două mutări pentru viitorul sezon, Olimpiu Moruţan şi Kamer Qaka, iar mai mulţi fotbalişti vor reveni la echipă după ce au fost împrumutaţi în acest sezon. Puţini au însă şanse să rămână.

Cele mai importante nume sunt William De Amorim şi Antonio Jakolis, însă e greu de crezut că cei doi vor face parte din lotul FCSB şi în viitorul sezon.

Stiuaţia brazilianului e cea mai clară: dacă cei de la Kayserispor nu vor activa clauza de cumpărare definitivă - lucru oricum greu de crezut ţinând cont că mijlocaşul nu a reuşit să se impună nici sub comanda lui Şumudică - acesta nu are nicio şansă să mai rămână la FCSB.

Ar trebui să-i crească salariul!
Gigi Becali a explicat clar care e poziţia sa în relaţia cu jucătorul adus de la Astra încă din momentul în care a decis să-l împrumute la Kayseri: "De Amorim nu are valoare, dacă l-am renegat şi l-am trimis la Kayserispor. Lui i s-au dat şanse şi când a intrat, nu a făcut bine. El e băiat talentat, dar nu poate la nivel înalt".

Becali îl va lăsa să plece pe De Amorim liber de contract, în condiţiile în care roş-albaştrii nu mai vor să-i plătească acestuia salariul. Conform contractului semnat în 2016, De Amorim ar trebui să beneficieze în acest sezon de o mărire a salariului, care ar ajunge la 13.000 de euro pe lună.

Variantele lui De Amorim
În aceste condiţii, De Amorim va părăsi FCSB în acestă vară şi noul sezon îl va găsi la altă echipă. Brazilianul care şi-a luat cetăţenia română ar putea alege o altă echipă din Liga 1, însă nu ar fi exclus ca "Willy" să-l urmeze pe Marius Şumudică la noua echipă.

Şumi are şanse să continue în Turcia, la Bursaspor, iar tehnicianul de 47 de ani a vorbit întotdeauna la superlativ despre De Amorim.

Afla mai multe despre: de amorimfscbbecalitransfer 

viewscnt
Articole similare