Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu ăsta era obiectivul nostru, dar vrem mult mai mult acum!". Ciobotariu cere transferuri pentru a ataca play-off-ul

"Nu ăsta era obiectivul nostru, dar vrem mult mai mult acum!". Ciobotariu cere transferuri pentru a ataca play-off-ul

FC Voluntari

Comentarii

Liviu Ciobotariu (50 de ani), antrenorul de la FC Voluntari, a reacţionat la finalul meciului câştigat cu UTA, scor 2-1 pe teren propriu.

"Nu ăsta era obiectivul nostru, dar vrem mult mai mult acum!". Ciobotariu cere transferuri pentru a ataca play-off-ul

La finalul victoriei obţinute de FC Voluntari după ce a întors scorul cu UTA (2-1), Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, a spus că a avut emoţii mari şi că nu se aştepta să aibă un asemenea parcurs cu echipa, după salvarea de la retrogradare de sezonul trecut. Ciobotariu şi ai lui sperau doar să nu mai aibă emoţii şi în acest sezon, dar acum ţintesc sus.

"Trebuie să recunosc că sunt bucuros. Am avut emoţii mari azi, am întâlnit o echipă foarte bună. Trebuie să recunosc că am avut şi puţină şansă, în prima repriză la 1-0 puteam să mai încasăm un gol şi era foarte greu să revenim, însă am echilbirat jocul. Am reuşit să dăm gol la fază imediat următoarte dintr o fază fixă.

Sunt mulţumit că am reuşit să câştigăm, că am făcut un sezon foarte bun, un an foarte bun, începând cu salvarea de la retrogradare, am încheiat anul pe poziţia a 3-a. Obiectivul nostru nu a fost acela de a ataca primele 6 locuri, era salvarea de la retrogradare sau să avem o linişte pe final de campionat. În momentul de faţă, când suntem pe locul 3 şi avem 27 pct, e clar că ne gândim mai sus, vrem mult mai mult", a spus Liviu Ciobotariu, la Telekom Sport.

Antrenorul a cerut 2-3 transferuri pentru a putea continua pe aceeaşi linie cu echipa şi să atingă play-off-ul: "Consider că mai avem nevoie de 2-3 jucători ca să completăm sau să facem o concurenţă pe posturi. Trebuie să recunosc, de aceea n-am utilizat tot lotul, nu că n-am avut încredere în ei, însă jucătorii care eu am considerat că tre să joace, ceilalţi nu neapărat că n-au jucat bine, dar nu s-au ridicat la nivelul celor care au jucat permament", a mai spus Ciobotariu.

FC Voluntari - UTA 2-1, în Liga 1

FC Voluntari şi-a asigurat locul pe podium la finalul anului în Liga 1 Casa Pariurlor, după victoria, scor 2-1, cu UTA Arad, din ultima etapă din 2021.

Pentru FC Voluntari au marcat Nemec '45 şi Briceag '76, iar pentru UTA a încris Miculescu '16.

FC Voluntari: Popa - Ricardinho, Tamaş, Armaş, Briceag - Meleke (Tavares '46), Droppa - Veiga Lopes, Raţă (Lopes '69) Gheorghe - Nemec (Achim '84). Antrenor: Liviu Ciobotariu

UTA: Iacob - Vukcevic, Erico, Benga, Şliakov - Passaglia (Isac '84), Batha - Miculescu (Mercioiu '84), Roger, Ubbink - Dangubic (Antal '69)) Antrenor: Laszlo Balint

Cartonaşe galbene: Briceag '90, Popa '90+2.

Arbitrul Ionuţ Coza a fost delegat la centru ajutat de asistenţii Alexandru Filip şi Mihăiţă Necula, iar rezervă a fost desemnat Andrei Moroiţă.

Observatori au fost Cristian Nica şi Marian Bucurescu.

CFR Cluj este lider în clasament, cu 54 de puncte, în timp ce echipa de pe locul doi, FCSB, are 46 de puncte. Pe poziţia a treia se află FC Voluntari, care are 37 e puncte. UTA este pe locul 9, cu 27 de puncte.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariufc voluntariplayoffreactietransferuri 

viewscnt
Articole similare