You are here:

"Nu avem back-up". Ciprian Marica avertizează, în pline negocieri Hagi-FRF: "Gică are nişte pretenţii destul de greu de acceptat"

"Nu avem back-up". Ciprian Marica avertizează, în pline negocieri Hagi-FRF: "Gică are nişte pretenţii destul de greu de acceptat"

Echipa națională

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal şi Gică Hagi (59 de ani) se află în continuare în negocieri pentru postul de selecţioner, lăsat liber de Edi Iordănescu. Ciprian Marica, unul dintre patronii Farului - echipa lui Hagi - a vorbit despre posibila plecare a "Regelui".

Ciprian Marica a spus că, în special pentru Gică Hagi, şi-ar dori ca "Regele" să ajungă să preia echipa naţională a României, dar fostul atacant a avertizat FRF că Hagi va avea "pretenţii destul de greu de acceptat".

Ciprian Marica, despre posibila plecare a lui Gică Hagi de la Farul la echipa naţională a României

Marica a devzăluit că, pentru moment, Farul nu are variantă de back-up pentru a-l înlocui pe Gică Hagi pe banca tehnică a echipei de la malul Mării Negre. De asemenea, fostul fotbalist a mai avertizat că, obişnuit de la Farul, Hagi va vrea să decidă tot ce mişcă la echipa naţională.

„Mă aşteptam ca federaţia să facă mai mult pentru Edi Iordănescu. Mă aştept să facă unele compromisuri şi să facă nişte lucruri şi pentru Gică Hagi. Îmi imaginez că Gică are nişte pretenţii destul de greu de acceptat.

Gică e obişnuit de la Farul ca el să decidă tot ce se petrece la echipă. Şi atunci, din punctul ăsta de vedere, federaţia trebuie să facă nişte concesii şi să accepte nişte reguli clare pe care Gică le va avea

Eu ştiu cât de mult îşi doreşte Gică o nouă provocare. Şi pentru el, pentru că ştiu că-şi doreşte să fie antrenorul echipei naţionale, mi-aş dori ca acest lucru să se îndeplinească. Chiar dacă nu avem un backup şi nu ştim ce vom face sau care vor fi datele problemei mai departe pentru Farul. Dar pentru Gică personal, mă gândesc că acestă provocare ar fi benefică”, a spus Marica, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: gica hagiciprian maricafrfnegocieriechipa nationalafarul 

viewscnt
Articole similare