You are here:

”Nu avem nevoie de asta înainte de EURO!”. MM Stoica şi Panduru, sfaturi pentru Stanciu | EXCLUSIV

”Nu avem nevoie de asta înainte de EURO!”. MM Stoica şi Panduru, sfaturi pentru Stanciu | EXCLUSIV
Comentarii

România a remizat cu scorul de 2-2, pe Stadionul Steaua, împotriva echipei naţionale a Bulgariei, într-o partidă de pregătire, premergătoare turneului EURO 2024.

MM Stoica şi Panduru, despre reacţia lui Stanciu

România a obţinut doar o remiză din duelul de pregătire împotriva Bulgariei, un rezultat sub aştepările suporterilor "tricolorilor", cât şi a jucătorilor convocaţi la lotul echipei naţionale.

La finalul meciului de pe Ghencea, suporterii naţionalei au fost dezamăgiţi şi i-au huiduit pe elevii lui Edi Iordănescu. Iar Nicolae Stanciu s-a arătat deranjat de atitudinea lor şi a ţinut să precizeze asta la interviul de după meci.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Ieşirea lui a fost taxată, azi, de mai mulţi oameni din fotbalul românesc. Basarab Panduru şi MM Stoica au analizat comportamentul tricolorului. 

Basarab Panduru: ”Eu cred că el nu trebuie să faca asta, hai să zicem că a auzit lucrurile alea... Dar se vede că el a venit pregatit să duca unde vrea el discuţia, tu întrebai ceva şi ducea discursul unde voia el.

Mi s-a părut căpitanul echipei care şi-a asumat, nu i trebuie nimănui asta, haideţi să ne calmăm, nu trebuie asta. Azi doar despre asta s-a vorbit.  Nu-i trebuia asta, nu l-am vazut aşa nervos niciodată.

MM Stoica: Eu îl cunosc, e un băiat prea bun. Şi când se enervează nu că nu poţi să îl iei în serios, dar e un băiat prea bun. Dar câteodată mai vorbim şi sub imperiul nervilor. Dar nu te poţi bate cu oamenii, chiar dacă e amical. Nu poţi să închizi gura lumii. E o răbufnire şi atât”. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: nationala românieistanciumm stoicabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare