Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu Becali e problema!" Dezvăluirea omului care a adus 15 milioane € în conturile clubului: faţa nevăzută a patronului FCSB

"Nu Becali e problema!" Dezvăluirea omului care a adus 15 milioane € în conturile clubului: faţa nevăzută a patronului FCSB

Superliga

Comentarii

Vali Badea a jucat doar două sezoane pentru echipa lui Becali, dar rămâne în istoria roş-albaştrilor drept jucătorul care a readus echipa în Liga Campionilor, după ce a reuşit o dublă senzaţională în partida din preliminarii cu Standard Liege, care a asigurat calificarea în cea mai tare competiţie inter-cluburi. Atunci, graţie calificării în grupe, în conturile echipei lui Becali au intrat peste 15 milioane de euro.

Fostul atacant spune că problema principală la FCSB nu e presiunea pusă de patron prin reacţiile avute în direct, ci cea a rezultatelor, care îi face pe mulţi jucători să nu mai poată da cel mai bun randament. Badea spune că Gigi Becali se schimbă total atunci când e faţă în faţă cu jucătorii, iar percepţia generală e greşită. "Lucrurile se schimbă total când eşti între patru ochi cu el", spune Vali Badea.

"Nu neapărat din partea patronului, că am lucrat şi eu cu nea Gigi şi ştiu cum este. Problema este presiunea rezultatului. Toată lumea vrea să câştige campionatul, mulţi jucători sunt curtaţi de echipe din străinătate şi poate unii clachează, unii sunt neinteresaţi de chestia asta şi îşi fac jocul lor. Dar chestia asta cu criticile patronului nu îşi are rostul, pentru că ştiu şi eu, că am fost. Toată lumea a fost criticată, dar când ai discuţie cu el între patru ochi sau în vestiar, se schimbă total", a declarat Vali Badea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: vali badeabecaligigi 

viewscnt
Articole similare