adplus-dvertising
You are here:

"Nu cred că am ajuns la nivelul de a mă certa cu Simona Halep!" Ce-i reproşează Ţiriac liderului mondial

"Nu cred că am ajuns la nivelul de a mă certa cu Simona Halep!" Ce-i reproşează Ţiriac liderului mondial

Tenis

Comentarii

Ion Ţiriac este de părere că Simonei Halep îi lipseşte concentrarea în anumite momente critice, la turneele de Grand Slam, lucru pe care s-a ferit să i-l spună în faţă liderului mondial.

"Eu nu văd niciun fel de socoteală mai mare sau mai mică, ea nu mai poate să mai piardă numărul unu până anul viitor. Dacă ea a făcut cadou Australia (n.r. - modul în care a pierdut finala cu Caroline Wozniacki), Roland Garros-ul i-a pierdut Wimbledon-ul. Ea pe ciment o singură dată a jucat mai acătării la US Open (n.r. - în 2015, atunci când a ajuns în semifinale), care şi ăla l-a făcut cadou în anul ăla. Ar trebui să taie faza cu făcut cadouri şi să se concentreze mai mult pe treburile astea pe care le avea în buzunar", a declarat Ion Ţiriac.

Întrebat dacă i-a spus personal aceste lucruri sportivei, Ţiriac a mărturisit că preferă să îi dea sfaturi Simonei doar atunci când ea îi cere ajutorul: "Eu cred că ea vorbeşte cu mine, pentru că dacă vorbesc eu cu ea, nu cred că îi place. Şi ca să mă cert acum cu Simona Halep, nu cred că am ajuns la nivelul ăla".

La 26 de ani, Simona Halep este lider mondial şi are în palmares un titlu cucerit la Roland Garros, în acest an, şi alte trei finale pierdute la turneele de Grand Slam.

 

viewscnt
Articole similare